2013 Temsa gidip 2012 ve 2013 Temsa gelmiş pek bir şey değişmemiş. Sabahın etkisiyle 1756'yı 1753 diye okudum korktum bir anlıkA-1756 ile A-1815 76O/89/89S/97M Bölgesinden Alibeyköy Bölgesine Geçmiştir . Yerlerine B-1881 ile B-1882 gelmiştir.![]()
2013 Temsa gidip 2012 ve 2013 Temsa gelmiş pek bir şey değişmemiş. Sabahın etkisiyle 1756'yı 1753 diye okudum korktum bir anlıkA-1756 ile A-1815 76O/89/89S/97M Bölgesinden Alibeyköy Bölgesine Geçmiştir . Yerlerine B-1881 ile B-1882 gelmiştir.![]()
2013 Temsa gözüküyor halaB-1882 halen değişmedi mi ya 50B'deyken kara duman ata ata gidiyordu
Başka hat geçmiyor evimin önünden36V veya deparı dışında başka bir şeye bindiğinden şüpheliyim
Alibeyköy bölgesi A'laşıyor.Bu iki araç gitti bugün. Belki o da gitmiştir
Sanırım bu değişimler iki araçta savaş petrolün araçları. Bir şeyler deniyorlar. Belki de kötü durumda olanlar buraya alıyorlar değişimleri yakınsa eğer. Daha iyi durumda olanlar Alibeyköy'e almışlardır. Belki de bir günlüktür ama bir günlük için neden böyle zahmete girsinlerAlibeyköy bölgesi A'laşıyor.
76O ve BN1'deki B kodlu araçlar artıyor.
Tamda o sayfayı inceliyordum iyi denk geldi@Rick Grimes hocam öho otobüslerinin bölgeleri adlı sayfayı bulamadım da rica etsem atabilir misiniz ?
Burası İstanbul hocam ne olduğu hiç bir zaman belli olmuyorTrafikte yine bir acayiplik var ne alaka bugün çarşamba ve özel gün değil?
Valla hocam burası İstanbul. Şaşırmamak lazım şaşıracaksak trafik olmadığında şaşırabiliriz. Kim bilir yine ne olmuşturTrafikte yine bir acayiplik var ne alaka bugün çarşamba ve özel gün değil?
Okulum akatlar mahallesinde Mecidiyeköy mero istasyonuna gitmem 1 saat ile 1.30 saat arası değişiyorValla hocam burası İstanbul. Şaşırmamak lazım şaşıracaksak trafik olmadığında şaşırabiliriz. Kim bilir yine ne olmuştur
Üniversitemin ismini vermeden söyleyeyim. Şöyle diyeyim sınıfımızda Tuzla'dan kalkıp Avrupa Yakası'na gelen bir kız vardı benden daha çabuk geliyordu Marmaray kullandığı içinOkulum sakatlar mahallesinde Mecidiyeköy mero istasyonuna gitmem 1 saat ile 1.30 saat arası değişiyor
izban kullanıcılarını ağlatacak cümleŞöyle diyeyim sınıfımızda Tuzla'dan kalkıp Avrupa Yakası'na gelen bir kız vardı benden daha çabuk geliyordu Marmaray kullandığı için.
Sınıfta Beykoz dan gelen çocuk var benden daha erken geliyorÜniversitemin ismini vermeden söyleyeyim. Şöyle diyeyim sınıfımızda Tuzla'dan kalkıp Avrupa Yakası'na gelen bir kız vardı benden daha çabuk geliyordu Marmaray kullandığı için. Bende Küçükçekmece'den kalkıp yakınlarımdaki semte ondan daha uzun sürede gidiyordum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.