Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Ben şoför olup aracım olsa utanırım böyle çalıştırmaya,temiz tutmak bakımlı tutmak çok zor bir şey değil ve olması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum yolcu memnuniyeti her şeyden önceliklidir
Kesinlikle öyle . A-5 bölgesindeki çoğu araç böyle . Keşke hepsi A-277 gibi Citiport filan alsa 😍

Bu Mahmutbey kavşağında neden kronik trafik var? Halbuki baya kompleks bı tasarımı var 🤔

Başakşehir - Nakkaş otoyolu açıldığında burdaki trafik azalır mı?
Başakşehirde otoban afişlerinde Mahmutbey trafiği rahatlatacak yazıyor
gişelerden ötürü
Gişelerden çok yanyolların fazla ve anayolun az şeritli olması. Ayrıca Masko, MOİ, Başakşehir'e giden trafiğin neredeyse tamamı ile Alt ve Basın yolundan gelen araçların tek noktada buluşma yeri.

Oraya çift şerit 5 kollu türbin kavşağı koyun yine çözülmez orası

Edit: Şimdi kavşağa bir daha baktım da 12 farklı uç var. :D (Normal yonca kavşakta 4 tane olur)

Konu sahibi
A-1756 ile A-1815 76O/89/89S/97M Bölgesinden Alibeyköy Bölgesine Geçmiştir . Yerlerine B-1881 ile B-1882 gelmiştir. 🙄
2013 Temsa gidip 2012 ve 2013 Temsa gelmiş pek bir şey değişmemiş. Sabahın etkisiyle 1756'yı 1753 diye okudum korktum bir anlık

Konu sahibi
B-1882 halen değişmedi mi ya 50B'deyken kara duman ata ata gidiyordu
2013 Temsa gözüküyor hala

Ekran görüntüsü 2025-09-17 084706.png

Konu sahibi
Alibeyköy bölgesi A'laşıyor.
76O ve BN1'deki B kodlu araçlar artıyor.
Sanırım bu değişimler iki araçta savaş petrolün araçları. Bir şeyler deniyorlar. Belki de kötü durumda olanlar buraya alıyorlar değişimleri yakınsa eğer. Daha iyi durumda olanlar Alibeyköy'e almışlardır. Belki de bir günlüktür ama bir günlük için neden böyle zahmete girsinler

Konu sahibi
@Rick Grimes hocam öho otobüslerinin bölgeleri adlı sayfayı bulamadım da rica etsem atabilir misiniz ?
Tamda o sayfayı inceliyordum iyi denk geldi 😅

Konu sahibi
Trafikte yine bir acayiplik var ne alaka bugün çarşamba ve özel gün değil?
Valla hocam burası İstanbul. Şaşırmamak lazım şaşıracaksak trafik olmadığında şaşırabiliriz. Kim bilir yine ne olmuştur

Valla hocam burası İstanbul. Şaşırmamak lazım şaşıracaksak trafik olmadığında şaşırabiliriz. Kim bilir yine ne olmuştur
Okulum akatlar mahallesinde Mecidiyeköy mero istasyonuna gitmem 1 saat ile 1.30 saat arası değişiyor

Son düzenleme:
Konu sahibi
Okulum sakatlar mahallesinde Mecidiyeköy mero istasyonuna gitmem 1 saat ile 1.30 saat arası değişiyor
Üniversitemin ismini vermeden söyleyeyim. Şöyle diyeyim sınıfımızda Tuzla'dan kalkıp Avrupa Yakası'na gelen bir kız vardı benden daha çabuk geliyordu Marmaray kullandığı için :D. Bende Küçükçekmece'den kalkıp yakınlarımdaki semte ondan daha uzun sürede gidiyordum

Geri
Üst Alt