Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
@Rick Grimes hocam öho otobüslerinin bölgeleri adlı sayfayı bulamadım da rica etsem atabilir misiniz ?
Tamda o sayfayı inceliyordum iyi denk geldi 😅

Valla hocam burası İstanbul. Şaşırmamak lazım şaşıracaksak trafik olmadığında şaşırabiliriz. Kim bilir yine ne olmuştur
Okulum akatlar mahallesinde Mecidiyeköy mero istasyonuna gitmem 1 saat ile 1.30 saat arası değişiyor

Son düzenleme:
Konu sahibi
Okulum sakatlar mahallesinde Mecidiyeköy mero istasyonuna gitmem 1 saat ile 1.30 saat arası değişiyor
Üniversitemin ismini vermeden söyleyeyim. Şöyle diyeyim sınıfımızda Tuzla'dan kalkıp Avrupa Yakası'na gelen bir kız vardı benden daha çabuk geliyordu Marmaray kullandığı için :D. Bende Küçükçekmece'den kalkıp yakınlarımdaki semte ondan daha uzun sürede gidiyordum

Şöyle diyeyim sınıfımızda Tuzla'dan kalkıp Avrupa Yakası'na gelen bir kız vardı benden daha çabuk geliyordu Marmaray kullandığı için :D.
izban kullanıcılarını ağlatacak cümle

beni en çok oyalayan otobüs oluyor genellikle 1-2 saatte tuzladan bakırköye gidebiliyorum beylikdüzündeki adam bir ömür harcıyordur

Üniversitemin ismini vermeden söyleyeyim. Şöyle diyeyim sınıfımızda Tuzla'dan kalkıp Avrupa Yakası'na gelen bir kız vardı benden daha çabuk geliyordu Marmaray kullandığı için :D. Bende Küçükçekmece'den kalkıp yakınlarımdaki semte ondan daha uzun sürede gidiyordum
Sınıfta Beykoz dan gelen çocuk var benden daha erken geliyor

Konu sahibi
otobüsün içi bana çok sürreal geldi, şöför neden soldan sürüyor gibi gözüküyor
Normal komedi hesabı falan olsa inanmazdım da. Abinin şahsi hesabıymış ve kendisinin bir sürü otobüs videosu var sayfasında. O yüzden gerçek video gibi bence

izban kullanıcılarını ağlatacak cümle
İzban'ın sıkıntısı gelmemesi onun dışında (Makassancak hariç) bir sıkıntısı yok. Hatta ortalama hız olarak Marmaray'dan daha hızlıydı galiba (İlk 3 ve son 8 durak arası boşluklardan olabilir.)
beni en çok oyalayan otobüs oluyor genellikle 1-2 saatte tuzladan bakırköye gidebiliyorum beylikdüzündeki adam bir ömür harcıyordur
Benim hala şu komiğime gidiyor, Beşiktaş'tan neredeyse heryere Üsküdar'a geçip gitmek daha hızlı? Bu nasıl oluyor anlamadım gitti

Geri