Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
M11 Arnavutköy(Havalimanı) - Halkalı etabı açıldığında iptal olucak İETT hatları olucak mi🤔

Metro muhtemelen 29 Ekim'e yetiştirilecek.
İett'de şimdiden ayarlamali besleme veya kesilecek hatları 🚨🚊
H-3 hattı iptal olursa olur

Konu sahibi
Ne memnuniyeti ya yokuş çıkamayan kağnı gibi araçlarda yolculuk yapıyoruz.

Öho'larda ne denetim var ne de ceza.

Salmislar kendi hallerine bakım vs yapmiyolar araçlar yanıyor hep:(
Bu oranı nereden uyduruyorlar acaba ? Çevremde tanıdığım kimse memnun değil . Anlamıyorum bir türlü

Metrobüs’e kazandırılan 242 araç ile 150 otobüs için teşekkür ederiz fakat İstanbul için yeterli sayıda olduğunu düşünmüyorum,daha fazla en kaliteli otobüslerden alınmalı.
güya yerli diye reklamı yaptıkları firma'nın 1 sene sonra battıgı açıkladı şuan son durumu ne bilmiyorum...

ki iran merkezli bir şirket. Türkiye bayiligi ile birileri zengin edildi sonra bayilik kapandı muhtemelen konkordato ilan edilmiş 2025'te...

Daha güvenilir ve kaliteli firmalarla anlaşıp toplu 300-500 otobus alınmalı uzun vadeli

güya yerli diye reklamı yaptıkları firma'nın 1 sene sonra battıgı açıkladı şuan son durumu ne bilmiyorum...

ki iran merkezli bir şirket. Türkiye bayiligi ile birileri zengin edildi sonra bayilik kapandı muhtemelen konkordato ilan edilmiş 2025'te...

Daha güvenilir ve kaliteli firmalarla anlaşıp toplu 300-500 otobus alınmalı uzun vadeli
Otokar veya Isuzu alsalar yeterli, bu iki marka gayet kaliteli bence.Yeni kasaları da iyi.

Geri
Üst Alt