En başta H-3 gece hattı olabilir.M11 Arnavutköy(Havalimanı) - Halkalı etabı açıldığında iptal olucak İETT hatları olucak mi
Metro muhtemelen 29 Ekim'e yetiştirilecek.
İett'de şimdiden ayarlamali besleme veya kesilecek hatları![]()
En başta H-3 gece hattı olabilir.M11 Arnavutköy(Havalimanı) - Halkalı etabı açıldığında iptal olucak İETT hatları olucak mi
H-3 hattı iptal olursa olurM11 Arnavutköy(Havalimanı) - Halkalı etabı açıldığında iptal olucak İETT hatları olucak mi
Akia Ulaşım Aş üssü51. Bölge
İsuzu Citiportların gizlediği çok gizli üsAkia Ulaşım Aş üssü
Valla hiç düşünmedim yakında da okullar başlayacağı için çok yoğun olur otobüsler kalacak gibi şuanlık@Rick Grimes 139S ve 139D sanıyorum gelecekte kısalacaklar. O hatları denemeyi düşündünüz mü?
Bu oranı nereden uyduruyorlar acaba ? Çevremde tanıdığım kimse memnun değil . Anlamıyorum bir türlüNe memnuniyeti ya yokuş çıkamayan kağnı gibi araçlarda yolculuk yapıyoruz.
Öho'larda ne denetim var ne de ceza.
Salmislar kendi hallerine bakım vs yapmiyolar araçlar yanıyor hep![]()
Şu içeriye su damlaması her otobüste var vallahi kronik sorun yaİçeriye klima suyu damlıyor
2025 model bir araçta olması daha tuhafŞu içeriye su damlaması her otobüste var vallahi kronik sorun ya
güya yerli diye reklamı yaptıkları firma'nın 1 sene sonra battıgı açıkladı şuan son durumu ne bilmiyorum...Metrobüs’e kazandırılan 242 araç ile 150 otobüs için teşekkür ederiz fakat İstanbul için yeterli sayıda olduğunu düşünmüyorum,daha fazla en kaliteli otobüslerden alınmalı.
Otokar veya Isuzu alsalar yeterli, bu iki marka gayet kaliteli bence.Yeni kasaları da iyi.güya yerli diye reklamı yaptıkları firma'nın 1 sene sonra battıgı açıkladı şuan son durumu ne bilmiyorum...
ki iran merkezli bir şirket. Türkiye bayiligi ile birileri zengin edildi sonra bayilik kapandı muhtemelen konkordato ilan edilmiş 2025'te...
Daha güvenilir ve kaliteli firmalarla anlaşıp toplu 300-500 otobus alınmalı uzun vadeli
Isuzu zaten dunya çapında mercedes kadar kaliteli bi firma amaOtokar veya Isuzu alsalar yeterli, bu iki marka gayet kaliteli bence
Otokar da bayağı iyi , yeni kasası MAN gibiIsuzu zaten dunya çapında mercedes kadar kaliteli bi firma ama
fiyat konusunda sorun varsa Otokar veya Karsan alınmalı...
Mümkünse Otokar'ı metrobüste görmeyelim.Otokar veya Isuzu alsalar yeterli, bu iki marka gayet kaliteli bence.Yeni kasaları da iyi.
CapaCity L görelim artıkMümkünse Otokar'ı metrobüste görmeyelim.
Mercedes'te maalesef hayalden ötesi değil. Bunların sebeplerini çok kez yazdım yine yazmama gerek yokCapaCity L görelim artık
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.