Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bakalım bu 98/98KM'deki Cobraların sahipleri aynı. Fenertepe yolundaki benzinlik/petrolün sahibiydi sanırım. Araçların görevi bitince oraya park ediyorlar. Belki toplu yeni model Güleryüz Cobra alımı yapabilirler ilerleyen zamanlarda ama en az 2-3 yıl daha çalışırlar gibi geliyor bana
Bende şoförleri fakir vs sandim
ondan paraları yok yenilemeye saniyodum ...

Demekki cimrilikten yenilemiyorlar halka bu külüstür araçlari reva görüyorlar:(

Iett kesse cezayı düzelicek sistem...

Konu sahibi
Bende şoförleri fakir vs sandim
ondan paraları yok yenilemeye saniyodum ...

Demekki cimrilikten yenilemiyorlar halka bu külüstür araçlari reva görüyorlar:(

Iett kesse cezayı düzelicek sistem...
Genelde araçlar belirli şirketlerin oluyor satın alıyorlar. Şoför tutup çalıştırıyorlar. İlla belki kendi aracını alıp kendisi çalışan araç sahibi de vardır belki hiç denk gelmedim.

Konu sahibi
Evet ozamanlar çok daha kötüydüler.
O halden bu hale gelmeleri bile mucize. Demekki sahipleri değişince araçlara topluca bakım yaptılar (bölge değiştiğinde sahipleri de değişti mi bilmiyorum ama performans artışı çok fazla var değişmiştir diye umut ediyorum)

Konu sahibi
Youtube'ta bir kanal buldum. Birisi tüm hatları ilk duraktan binip son durağa kadar yolu kayıt alıyor. Çok hoşuma gitti (sponsor/reklam değil 😅. Kişiyi tanımıyorum ama bir gün rastgele denk gelmiştim. Hoşuma gitti emeğine karşılık tavsiye ederim)

Youtube'ta bir kanal buldum. Birisi tüm hatları ilk duraktan binip son durağa kadar yolu kayıt alıyor. Çok hoşuma gitti (sponsor/reklam değil 😅. Kişiyi tanımıyorum ama bir gün rastgele denk gelmiştim. Hoşuma gitti emeğine karşılık tavsiye ederim)

Bir sürü kanal var böyle ve 79GE hattını benim isteğimle çekmişti

Bakalım bu 98/98KM'deki Cobraların sahipleri aynı. Fenertepe yolundaki benzinlik/petrolün sahibiydi sanırım. Araçların görevi bitince oraya park ediyorlar. Belki toplu yeni model Güleryüz Cobra alımı yapabilirler ilerleyen zamanlarda ama en az 2-3 yıl daha çalışırlar gibi geliyor bana
2028 model CNG li cobra siparişi fikri çık aklımdan

Konu sahibi
Bence CNG li alabilirler eğer ki firma iflas etmezse kendileri dolduruyor CNG yi zaten
Bencede şuanki performanslarının biraz düşük olmasının sebebi hem 2014 model olmaları hem de 89S-76O-BN1 vs... döneminde çok yıpranmaları. Sıfır CNG araç alırlarsa sahipleri de araçlarına iyi bakıyorlar baya iş yaparlar

IMG_1564.jpeg

BMC Procity koltuk düzenine yapan mühendise selamlar

Fenertepe peronlar ⬇️🤭

Fenertepede ki metro inşaatı da bitmiş gibi duruyor hayırlı olsun şimdiden👏

Ekli dosyalar

• IMG_20250905_170342.jpg
    IMG_20250905_170342.jpg
    2.3 MB · Görüntüleme: 15
  • IMG_20250905_170039.jpg
    IMG_20250905_170039.jpg
    2.3 MB · Görüntüleme: 13
aklımı ara sıra kurcalayan bir şey var: tuzla'da alt tuzla ve içmeler'dekilerin M4'te aktarabileceği istasyon sayısı tepeören ve akfırattakilere göre daha az.

alt tuzla ve içmeler tavşantepe, pendik, kartal, hastane-adliye, yakacık-adnan kahveci'ye aktarabiliyor
akfırat-tepeören bu saydığım beş istasyona ek olarak kurtköy mahallesi ve yayalar-şeyhli'ye de aktarabiliyor

Geri
Üst Alt