Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Kaldırırlarsa hiç şaşırmam gop ne alaka yani halen daha saçma buluyorum
GOP’un beşiktaşla bağlantısı aliveyköy zırvası yüzünden bayağı azaldı lazım bir hattı bence ama saatlerinin daha erkene çekilmesi lazım bunun bir de 55B güzergahını izleyeni lazım bence

• Harem Gebze Minibüs: --- Güzergahı en uzun hatlardan birisi bence

• Ekli dosyayı görüntüle 78083

• Gebze Harem minibüs fiyatları
    : Minibüs fiyatları her yıl güncellenmektedir. 2025 yılı itibariyle, Gebze Harem minibüs ücreti, şehir içi ulaşım standartlarına uygun olarak belirlenmiştir. İndi-Bindi 30-TL’dir. Uzun Mesafe 60-TL’dir.
  • Gebze Harem minibüs seferleri devam ediyor mu? Evet, bu hattın seferleri aktif olarak devam etmektedir. Gebze Harem minibüs hattı her gün düzenli olarak çalışmaktadır.
  • Gebze Harem minibüs son durak neresi? Minibüsler, Harem’deki son durakta yolcularını indirir.
Ekli dosyayı görüntüle 78084
Bunlar küçükyalıya kısalmadı mı?

Fotoğraflarıı kontrol ederken bir anım canlandı bu araçta.

Yaklaşık 3-4 yıl önce 2021-2022 yıllarında Söğütlüçeşmeye yeni taşınmışız bu araca 76O'da yolculuk yapmak için Boru Sanayiden otogar yönüne binmiştim.
(net tarihten emin değilim. Ulaşım geçmişimde yaşanan 2 yıllık veri kaybında gerçekleşmişti olay. Şuna eminim ama 89S'de A-2XX'li ÖHO'lar vardı ve o zamanlar sarıya boyanma tam olarak gerçekleşmemişti)

Neyse boru sanayiden bindim. Yolcu sırası bol. Sıra bana gelince kartımı bastım ve validatörde "İşleminiz gerçekleşiyor. Lütfen kartınızı ayırmayın tarzı bir anons vardı (talimat işlemlerinde olan anons. Şuan tam hatırlayamadım)" ve validatör bir anda tak diye gitti. O yazı ekrandan gitmiyordu. Şoför abi bana en son bas diğer yolcular geçsin beklemeyelim demişti. Fakat kimsenin kartı okunmuyordu o yazı yüzünden ve şoför abinin en çok güldürdüğü ve yıllardır aklımdan çıkartamadığı şu cümleyi kurdu:

"Kartında virüs mü var ne var makinemi bozdun" o an insan içinde olmasam kahkaha atacaktım ama çok doluydu otobüs. Cihazı yeniden başlattı ve çözüldü sorun. Makine takılmış ve bana denk gelmişti :D

Abiye diyebildiğim tek şey şuydu: "böyle yeteneğim varsa helal olsun bana" demiştim o günden beri ne araca denk geldim ne de olayı unuttum. Şoförü bile değişmiştir belki ama selam olsun komik anıydı :D
1000000793.jpg

Fotoğraflarıı kontrol ederken bir anım canlandı bu araçta.

Yaklaşık 3-4 yıl önce 2021-2022 yıllarında Söğütlüçeşmeye yeni taşınmışız bu araca 76O'da yolculuk yapmak için Boru Sanayiden otogar yönüne binmiştim.
(net tarihten emin değilim. Ulaşım geçmişimde yaşanan 2 yıllık veri kaybında gerçekleşmişti olay. Şuna eminim ama 89S'de A-2XX'li ÖHO'lar vardı ve o zamanlar sarıya boyanma tam olarak gerçekleşmemişti)

Neyse boru sanayiden bindim. Yolcu sırası bol. Sıra bana gelince kartımı bastım ve validatörde "İşleminiz gerçekleşiyor. Lütfen kartınızı ayırmayın tarzı bir anons vardı (talimat işlemlerinde olan anons. Şuan tam hatırlayamadım)" ve validatör bir anda tak diye gitti. O yazı ekrandan gitmiyordu. Şoför abi bana en son bas diğer yolcular geçsin beklemeyelim demişti. Fakat kimsenin kartı okunmuyordu o yazı yüzünden ve şoför abinin en çok güldürdüğü ve yıllardır aklımdan çıkartamadığı şu cümleyi kurdu:

"Kartında virüs mü var ne var makinemi bozdun" o an insan içinde olmasam kahkaha atacaktım ama çok doluydu otobüs. Cihazı yeniden başlattı ve çözüldü sorun. Makine takılmış ve bana denk gelmişti :D

Abiye diyebildiğim tek şey şuydu: "böyle yeteneğim varsa helal olsun bana" demiştim o günden beri ne araca denk geldim ne de olayı unuttum. Şoförü bile değişmiştir belki ama selam olsun komik anıydı :D
Bizde böyle şoförler bana gelmiyor bir iki kere oldu o kadar, hepsini @Atabey kendi hatlarına ayartmış

Size bişey diyim mi A-1756'yı çalıştırarak büyük sıkıntı yaptılar. Araç çok fazla arıza yapıyor. Dünden beri kesitli sinyal atıyor. Bugün en son sabaha 9.30'ta atmış son sinyalini. Araç nerde bilmiyoruz. 6 Ay çalışmayacak kadar sıkıntılı bir aracı niye seferlere verirler aklım almıyor 🙄

Size bişey diyim mi A-1756'yı çalıştırarak büyük sıkıntı yaptılar. Araç çok fazla arıza yapıyor. Dünden beri kesitli sinyal atıyor. Bugün en son sabaha 9.30'ta atmış son sinyalini. Araç nerde bilmiyoruz
Ben 76O için söylücem bence Temsalar sıkıntı o hatta

Geri
Üst Alt