evet haklısınızSanki anadolu 1 tık daha fazla
evet haklısınızSanki anadolu 1 tık daha fazla
oylayalımavrupa gibi geliyor bana hep
2024 de daha fazla idievet haklısınız
Oylayalım istersenizevet haklısınız
A3027 ile seyahat etmekteyim . Aynı hat ,aynı güzergah , aynı insanlar ( bıktım )
EvetBence avrupa daha çok gibi
Avrupa'da da çoğu kişiler birbirine yakınmış, Halkalı-Yenibosna civarıBence de Avrupa, ama yakınlar sanki
Forumda oluşan meraktan dolayı açtım. Başlığı kilitleyeceğim. Lütfen doğru sayı olması adına uygun mesaja ifade bırakın
- Rick Grimes
- Cevaplar: 3
- Forum: İstanbul Ulaşım
Konu açtım buradan oylayabilirsiniz
Tamda bunun için mesajı alıntılamıştım benden hızlı çıktınız hocam
Gebzeli, Anadolu'da mı sayılır acaba?Halkalı Anadolu'da mı kardeşim garibanlık yok ortada,
Aktif olmayan daha fazla Anadolu'lu var
@tolga
@antyrtsever_34
Sayayım mı hocam
Bilmiyorum, o da bence anketsiz kalacakGebzeli, Anadolu'da mı sayılır acaba?
Maalesef hayır . Başka hat yok şuanlık binebileceğim . En azından okullar açılana kadar . 500L ve 500T’ye geri dönerim açıldıktan sonrabaşka hatta binemiyor musunuz?
Şuan cidden 10'a 1Kapanan orijinal sitede daha çok Anadolu Yakası konuşulurdu, burada tam tersi.![]()
Normal hatlara toplam 15 ek sefer verildi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.