Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
12 yaşına gelmişler vay be. Allah'tan İETT'de yaş sınırı diye bir şey yok. Umarım iyi bakarlarda uzun süre devam ederler
Ve artık Allah aşkına 30-40 tane de olsa İkitelli garajına gelsinler artık. 900 küsür var ayıptır

Konu sahibi
Ya citarolar gibi bakimisiz kalirlarsa
İETT biraz cimri yeni araç almaktansa eldekileri bakmaya devam eder. Filodan citarolar önce sonra da Temsalar çıkartılmalı ama yerine bir sürü araç alınınca tabi

İETT biraz cimri yeni araç almaktansa eldekileri bakmaya devam eder. Filodan citarolar önce sonra da Temsalar çıkartılmalı ama yerine bir sürü araç alınınca tabi
Citaro alindi
Citarolar hararet veriyor
Citarolar cok uzuldu
Citarolar intikam olarak İsuzu citiportlari kaciriyor

Daha kayıp eşya formuna düşmüş. Biraz daha vardır. Saatlerini merak ediyorum bende
Sitede de var fakat 404 veriyor , Uygulamada da dönüp duruyor , açılmıyor . 30 dakikada bir diye tahmin yapıyorum ( ilk açıldığında ) sonrasında sabahları 15’e düşer .

Konu sahibi
Sitede de var fakat 404 veriyor , Uygulamada da dönüp duruyor , açılmıyor . 30 dakikada bir diye tahmin yapıyorum ( ilk açıldığında ) sonrasında sabahları 15’e düşer .
Ben ne 30 ne de 15 olacağını sanmıyorum. 1 veya 1 buçuk saate bir olur. İETT çalışacaksa böyle olur gibi. Belki beykent öhoları verilirse 30-45 dk ya düşer

Geri
Üst Alt