Ailem izin verse ben de katılırdım ama hem ben onlara daha iyi gelirdimYeni döneme girerim heralde birde Ulaşım komisyonu açılabilirmiş zaten.
Ailem izin verse ben de katılırdım ama hem ben onlara daha iyi gelirdimYeni döneme girerim heralde birde Ulaşım komisyonu açılabilirmiş zaten.
Tüm hatlar full Akia olur bizim bu şansla![]()
Akialar giderse Topkapı Garajına ne gelir?
Tüm belediyeler bir araya gelse bırak hibeyi sadaka bile veremez İETT'yeİettye 2009 Conecto hibe edelim körüklü ihtiyacınız biter![]()
İett Avenue 18 alabilir![]()
Otokardan daha iyi ama temsa kanıtlandı denendiHavaist'e Temsa Maraton , Safir aldılar fakat şehir içine alacaklarını düşünmüyorum.
Yeni şile hattı açılıp 1-2 tanesi çaktırmadan oraya kaydırılabilirHazır onlar da garajdayken çaktırmadan İ.E.T.T filosuna geçirelim (!)![]()
Avenue LF Plus Otokar Kent Lfe bin basarTemsa ile otokarı aynı cümlede geçirmek bile Otokar'a hakarettir
Klimayı baz alıyorsun sadece,Avenue LF Plus Otokar Kent Lfe bin basar
Emin ol otokarın da plus'ı olsaydi o On bin basardıKlimayı baz alıyorsun sadece,
HayırKlimayı baz alıyorsun sadece,
Akiadan başkaotobüs istanbula haramMercedes Benz Conecto alalım
Akiadan başkaotobüs istanbula haram
Otokardan başkası da bizeAkiadan başkaotobüs istanbula haram
Otokar kalite arttırmadan hiçbir satış yapmaya kalkışmasınOtokardan başkası da bize
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.