Yani mesela İST Özel taşımacılık'tı ikisi Elit Karayolu Taşıma olmuşlarOperatör derken
Yani mesela İST Özel taşımacılık'tı ikisi Elit Karayolu Taşıma olmuşlarOperatör derken
Evet Özel taşımacılıkdılar Elit'e gectiler herhaldeHee ikisinin de şirketi elit yazıyor
Bende İST Özel Taşımacılık'ı seviyorum A-1500 A-1735 arasıŞirket işlerinden hiç anlamıyorum valla. Sadece Mavi Marmara Ulaşım A.Ş'yi seviyorum. A-1000-A-1035 arasını (1100 ve 1101 dahil)
Bölge değişimi olabilirEvet Özel taşımacılıkdılar Elit'e gectiler herhalde
A-1672 ve A-1714 halen aynı bölgede şuanlıkBölge değişimi olabilir
Bilemeyeceğim@Emirinho10 Bunlar yoksa 98AB veya 93 bölgesine mi gecmeyi planlıyorlar yoksa sadece şirket değişikliğimi diyelim
Arabaya kim niye çöp suyu döker arkadaş ?? Millet iyice zıvanadan çıktıA3012'deyim.Arka 4 lünün oradaki yerde çöp suyu var durulmuyor
Yani anlamam gereken A-1672 ve A-1714 yakında bölge değiştirebilir?A-1856'ya da aynı durum oldu. İst Özel Taşımacılık'tan Elit'e geçti.
Geçen sene de A-1602 ve A-1562'ye de olmuştu. Bir süre bölgelerinde çalıştı, sonra bölge değiştirdiler.
A-1806, A-1804 ve A-1625 ise İst Özel Taşımacılık'tan Kentiçi İst. Katlı Öho'ya geçti.
Kesin değil ama olursa şaşırma gibi bir şeyYani anlamam gereken A-1672 ve A-1714 yakında bölge değiştirebilir?
Yani şaşırmamam lazım böyle birşey olursa bizden 97T gider veya yerine yeni 2 araç gelir başka bölgedenKesin değil ama olursa şaşırma gibi bir şey
Hiç yenimahalleyi okumaay çalışmadım ama menimahalle yetro diye okurdum herhaldeNasıl yani ? Örneğin Yeni Mahalle Metro , nasıl okuyorsunuz ?
MenimahalleHiç yenimahalleyi okumaay çalışmadım ama menimahalle yetro diye okurdum herhalde
Menimahalle![]()
Ağzımızı neye açsak gidiyorC-1605 en azından yine çevremden geçiyor ama diğer ikisine çok üzüldüm orada yeterince otokar yokmuş gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.