Bu da erken evden yeni çıktımGeç diyorsan 14.10 Ferahevler kalkışlı seferi var

Bu da erken evden yeni çıktımGeç diyorsan 14.10 Ferahevler kalkışlı seferi var
İzmire gelmediği/Binip beni sinirlendirmediği sürece etmemOtokar alsa atabey beddua ederdi
Sanayi metro dursğında hangi metro hattı duruyor?M2 mi?Bu da erken evden yeni çıktım![]()
Şimdi osmanbeydeyim maalesef. İlk önce oradaki işimi hallettikten sonra 4. Levent'e geçeceğimSanayi metro dursğında hangi metro hattı duruyor?M2 mi?
Bu arada Zincirlikuyu'ya yetişebilirsin çok uzakta, Sanırım, diyordum araç 4.Leventte @Rick Grimes
Kabataştan ring mi çalışıyor 29D, Kabataş seferi yok çünkü, 2 saate işin biterse git Ferahevler'den bin,istersen tabii,Şimdi osmanbeydeyim maalesef. İlk önce oradaki işimi hallettikten sonra 4. Levent'e geçeceğim
Hangi sanayiden bahsediyoruzSanayi metro dursğında hangi metro hattı duruyor?M2 mi?
Bu arada Zincirlikuyu'ya yetişebilirsin çok uzakta, Sanırım, diyordum araç 4.Leventte @Rick Grimes
Ring olabilir ferahevler yönüne yetişirsem senin için 3-5 durak içinde olsa binerim. Ferahevler neresi bilmiyorum çünküKabataştan ring mi çalışıyor 29D, Kabataş seferi yok çünkü, 2 saate işin biterse git Ferahevler'den bin,istersen tabii,![]()
![]()
O sanırım, 4.Levent-Maslak arasında o isimle metro istasyonu vardı da,Hangi sanayiden bahsediyoruz
Atatürk oto sanayi m2
Kabataş'daki tüm hatlar ring. Eskiden peron vardı fakat iskele projesi nedeniyle kaldırıldı.Kabataştan ring mi çalışıyor 29D, Kabataş seferi yok çünkü, 2 saate işin biterse git Ferahevler'den bin,istersen tabii,![]()
![]()
Ferahevler sosyoekonomik olarak olduça karışık bir sarıyer semtiRing olabilir ferahevler yönüne yetişirsem senin için 3-5 durak içinde olsa binerim. Ferahevler neresi bilmiyorum çünkü![]()
Hacıosman Metrosundan geçiyormuş oraya kadar giderim mecidiyeköye aktarırım metroylaRing olabilir ferahevler yönüne yetişirsem senin için 3-5 durak içinde olsa binerim. Ferahevler neresi bilmiyorum çünkü![]()
Ferahevler, İstinye civarındaymış geçmiş olsunRing olabilir ferahevler yönüne yetişirsem senin için 3-5 durak içinde olsa binerim. Ferahevler neresi bilmiyorum çünkü![]()
Fotoya söz veremem. Çok yolcu yoksa anca ankastrem tutuyorOlsun ya gerekirse 1 durak bile olsa binersin, aracın fotoğrafını senden görelim yeterli
Hocam İstinye İskele'den 20 Dakika kadar yürüyünce ferahevler'e çıkıyormuşFotoya söz veremem. Çok yolcu yoksa anca ankastrem tutuyor
Oraya gidip A-025 test etme fikri oluşmuştu fakat araç arıza vermiş şuan sanayi sitesindeHocam İstinye İskele'den 20 Dakika kadar yürüyünce ferahevler'e çıkıyormuş
İlk duraktan foto çekebiliyorsan sosyal ankastren varsa, mecbur İstinye'ye gidersin ama işin yoksa gitme Hacıosman'dan bile binersin,Oraya gidip A-025 test etme fikri oluşmuştu fakat araç arıza vermiş şuan sanayi sitesinde
Normalde 4. Leventten binip zincirlikuyu metrobüse gidecektim de senin için ters yöne geçip hacıosman metro yapacağımİlk duraktan foto çekebiliyorsan sosyal ankastren varsa, mecbur İstinye'ye gidersin ama işin yoksa gitme Hacıosman'dan bile binersin,
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.