Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

İBB alıntıdır.

Ekli dosyalar

• 1754247899724.png
    1754247899724.png
    5.8 MB · Görüntüleme: 19
İETT olanı denk gelmedi ama Yunus garajında parklandıklarında 3 adet görmüştüm.

ÖHO olarak 500T (C-5) grubunda AKIA var. C-363, C-419, C-421, C-434, C-479 kapı numaralı araçlar AKIA Ultra LF12.
Anladım, teşekkürler. Yunus'a tahsisli olarak mı gelmişlerdi ?

Anladım, teşekkürler. Yunus'a tahsisli olarak mı gelmişlerdi ?
İki adet AKIA birkaç gün Yunus garajında kalmıştı, her sabah aynı yerde görüyordum. Sonra araçları göremedim.

Büyük ihtimal Topkapı'dan Yunus'a geliyorlardı, sefer saati gelince Tuzla Şifa Mahallesi'ne gidiyordu.

İki adet AKIA birkaç gün Yunus garajında kalmıştı, her sabah aynı yerde görüyordum. Sonra araçları göremedim.

Büyük ihtimal Topkapı'dan Yunus'a geliyorlardı, sefer saati gelince Tuzla Şifa Mahallesi'ne gidiyordu.
Muhtemelen dediğiniz gibidir. Mazot ve rutin kontrolleri Yunus Garajı halledip gönderiyordur.

Bahsettiğim iki aracı her sabah görünce dedim acaba Yunus garajında eğitim mi veriyorlar? Eğitim sonrası garaja AKIA mı gelecek diye düşünüyordum. 😂

Konu sahibi
Ah be üzüldüm . Başka Isuzu’mu yok bizim moderatörümüze ?? Bulmuşsundur illaki . Daha 6 farklı araç var hepsini bozamassın herhalde 🤣🤣
Kontrol ettim tamir edilmiş. 15:20 cevizlibağ seferine yetişmeye çalışıcam çıktım evden. Ayrıca maalesef 500T de bugün çalışan tek Isuzuymuş diğerleri 130Ş ve diğer hatlarda 🥲

Konu sahibi
Kontrol ettim tamir edilmiş. 15:20 cevizlibağ seferine yetişmeye çalışıcam çıktım evden. Ayrıca maalesef 500T de bugün çalışan tek Isuzuymuş diğerleri 130Ş ve diğer hatlarda 🥲
Yetiştim hatta 20 dk bekleyeceğim kalkmasını

Geri
Üst Alt