Orada her tür bulabilirsiniz İkitelli araçları arada geliyorAkia-Breda üssü
Orada her tür bulabilirsiniz İkitelli araçları arada geliyorAkia-Breda üssü
Kağıthane Garajının büyük kısmı burada. Kağıthanedeki Conecto G’ler de tamamen buraya kanalize olduAkia-Breda üssü
İkitelli’yi bir tek grevde gördüm şu ana kadarOrada her tür bulabilirsiniz İkitelli araçları arada geliyor
Alibeyköy aktarmaya tek aşık irfan demet ve şöförleriHocam İrfan Demet gerek yok Alibeyköy Aktarma aşıkları sizi kaçırabilir
Arada TM6 ya geliyorKağıthane Garajının büyük kısmı burada. Kağıthanedeki Conecto G’ler de tamamen buraya kanalize oldu
İkitelli’yi bir tek grevde gördüm şu ana kadar
ortaköy'e tramvay trafiği felç etmez mi? metro meydana gelecek orada araç yok zaten diye biliyorumAcaba İBB şu Beşiktaş'ın akşamki insan yoğunluğuna ne zaman çözüm bulacak;
Işıklarda insanlardan tekte geçme şansın yok, durakları ayırdılar ona rağmen hepsi insandan taşıyor, her gelen vapur/otobüs ağzına kadar dolu, araba ile geçme şansın yok.
Hayır önerim de yok ki nasıl çözüleceğine dair;
Işık trafiği ya alt ya da üst geçitle çözülür,
durak yoğunluğu için sık çalışan Beşiktaş-4.Levent hattı lazım bi de Ortaköy'e ring lazım (direkt tramvay yapılmalı da neyse),
arabaya bişey diyemiyorum çünkü köprü trafiği
metro gelse nasıl olur bilmiyorum :/
Sizce burayı rahatlatmanın bir yolu var mıdır?
Oranın trafiği zaten gece 2-6 arası hariç sürekli felç?ortaköy'e tramvay trafiği felç etmez mi?
Tam meydana gelmiyor, otobüs duraklarının oraya geliyor ve eğer Çarşı ile Meydan'ın oraya yürüme koridoru açılmazsa yine herkes (şu anda bile çekilmez olan) ışık trafiğine karışmış olacak.metro meydana gelecek
Anlamadım hocamorada araç yok zaten diye biliyorum
Meydana araç girmiyorOranın trafiği zaten gece 2-6 arası hariç sürekli felç?
Otobüslerin sefer sıklığı yetmiyor buralarda ki gözlemimce Kabataş-Beşiktaş-Ortaköy arasında Tramvay/ÇKTroleybüs'lük bir ihtiyaç var.
Tam meydana gelmiyor, otobüs duraklarının oraya geliyor ve eğer Çarşı ile Meydan'ın oraya yürüme koridoru açılmazsa yine herkes (şu anda bile çekilmez olan) ışık trafiğine karışmış olacak.
Anlamadım hocam
Aslında girebiliyor (sadece girmek mantıklı değil) [Çiğdem Sokak yolun tersi yönde tek yön]Meydana araç girmiyor
İett de onları Anadolu'ya hibe eder , al gülüm ver gülüm olurİettye biraz belde hibe edelim Araç yok demezler en azından![]()
beldeler şahinkaya garajında iyi olabilir. beykoz oldukça dağlık bir yerİett de onları Anadolu'ya hibe eder , al gülüm ver gülüm olur![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.