Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Acaba İBB şu Beşiktaş'ın akşamki insan yoğunluğuna ne zaman çözüm bulacak;

Işıklarda insanlardan tekte geçme şansın yok, durakları ayırdılar ona rağmen hepsi insandan taşıyor, her gelen vapur/otobüs ağzına kadar dolu, araba ile geçme şansın yok.

Hayır önerim de yok ki nasıl çözüleceğine dair;
Işık trafiği ya alt ya da üst geçitle çözülür, Nereye koyacaksın?
durak yoğunluğu için sık çalışan Beşiktaş-4.Levent hattı lazım bi de Ortaköy'e ring lazım (direkt tramvay yapılmalı da neyse), Trafikten ilerletmesi zor.
arabaya bişey diyemiyorum çünkü köprü trafiği

metro gelse nasıl olur bilmiyorum :/

Sizce burayı rahatlatmanın bir yolu var mıdır?

Son düzenleme:
Acaba İBB şu Beşiktaş'ın akşamki insan yoğunluğuna ne zaman çözüm bulacak;

Işıklarda insanlardan tekte geçme şansın yok, durakları ayırdılar ona rağmen hepsi insandan taşıyor, her gelen vapur/otobüs ağzına kadar dolu, araba ile geçme şansın yok.

Hayır önerim de yok ki nasıl çözüleceğine dair;
Işık trafiği ya alt ya da üst geçitle çözülür,
durak yoğunluğu için sık çalışan Beşiktaş-4.Levent hattı lazım bi de Ortaköy'e ring lazım (direkt tramvay yapılmalı da neyse),
arabaya bişey diyemiyorum çünkü köprü trafiği

metro gelse nasıl olur bilmiyorum :/

Sizce burayı rahatlatmanın bir yolu var mıdır?
ortaköy'e tramvay trafiği felç etmez mi? metro meydana gelecek orada araç yok zaten diye biliyorum

ortaköy'e tramvay trafiği felç etmez mi?
Oranın trafiği zaten gece 2-6 arası hariç sürekli felç?

Otobüslerin sefer sıklığı yetmiyor buralarda ki gözlemimce Kabataş-Beşiktaş-Ortaköy arasında Tramvay/ÇKTroleybüs'lük bir ihtiyaç var.
metro meydana gelecek
Tam meydana gelmiyor, otobüs duraklarının oraya geliyor ve eğer Çarşı ile Meydan'ın oraya yürüme koridoru açılmazsa yine herkes (şu anda bile çekilmez olan) ışık trafiğine karışmış olacak.
orada araç yok zaten diye biliyorum
Anlamadım hocam

Oranın trafiği zaten gece 2-6 arası hariç sürekli felç?

Otobüslerin sefer sıklığı yetmiyor buralarda ki gözlemimce Kabataş-Beşiktaş-Ortaköy arasında Tramvay/ÇKTroleybüs'lük bir ihtiyaç var.

Tam meydana gelmiyor, otobüs duraklarının oraya geliyor ve eğer Çarşı ile Meydan'ın oraya yürüme koridoru açılmazsa yine herkes (şu anda bile çekilmez olan) ışık trafiğine karışmış olacak.

Anlamadım hocam
Meydana araç girmiyor

D0D23543-1FA2-4A8C-AA6D-80795FE43881.jpeg

Güzel bir güncellenme eklenmiş.

Geri
Üst Alt