En kolayı TM18 i deparlı halde arnuvutköy e uzatmak
Evet ama o yoldan Arnavutköy yolcusu toplayamassın ki ? Oraya giden 336G ve 79KT gibi araçlar var zaten . 336G Arnavutköy’ün içine giriyor . O yüzden gereksiz geldi banaGiyimkenttekileri ve tekstilkenttekileri de arnavutköye bağlardı böyle
Evet , yine benim dediğime geldiEn kolayı TM18 i deparlı halde arnuvutköy e uzatmak
336G taşoluk perona gidiyor en kötü yükünü hafifletirEvet ama o yoldan Arnavutköy yolcusu toplayamassın ki ? Oraya giden 336G ve 79KT gibi araçlar var zaten . 336G Arnavutköy’ün içine giriyor . O yüzden gereksiz geldi bana
Evet doğru , Arnavutköy yolcularını 336G’den ayıklardı . Zaten yeteri kadar dolu bir hat336G taşoluk perona gidiyor en kötü yükünü hafifletir
Gidişat bunu gösteriyor abiArnavutköy ile Şifa Mahallesini bağlayalım
Alibeyköy********Arnavutköy ile Şifa Mahallesini bağlayalım
336G entegre değil tarife olarak dolayısıyla ücretsiz değildirArnavutköy'den Alibeyköy'e gitmek isteyen 336G'ye biner oradan da M7 metrosuyla Alibeyköy'e geçer. 336G'den metroya aktarma ücretsiz mi bilmem ama ücretsiz olmalı değilse.
Ulaşımpark felsefesiGerçi millet nereye kolay yoldan giden otobüs varsa onu tercih ediyor . İllaki yolcusu olurdu
Direk E-?? ekspres hattı açılsın mecidiyeköy şahintepe arası a**b**k**'e yeter bu kadar hatAlibeyköyden Şahintepeye hat açılması lazım ben Mecidiyeköyden Şahintepeye gidene kadar 2 metro bir de 78Ş değiştiriyorum
Gaziosmanpaşadaki gettosundaki adam alibeyköy-şahintepe için ekspres hata binecekDirek E-?? ekspres hattı açılsın a**b**k**'e yeter bu kadar hat
mecidiyeköy şahintepe arası kastetmiştimGaziosmanpaşadaki gettosundaki adam alibeyköy-şahintepe için ekspres hata binecek
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.