Arnuvutköyden geçse
Hayır Yayla Mahallesi’nin içinde 2 kez ring atmak zorunda . Çünkü ben öyle istiyorumArnuvutköyden geçse
biri başakşehir ve kuyumcukent için durak çıkarmıştı önerilen hatlarda, nerede bilmiyorum ama bu ve arnavutköy cidden işe yarayabilirArnuvutköyden geçse
Ehheheheh . İsterse alakası bile olmasın Sultangazi ile yine de geçecek . Bu arada şaka maka böyle saçma salak bir şeyi yapar İETT, fikir vermeyin şunlaraO zaman yaylada araçlar kaldırmaz
36V araçları devredilip Arnavutköy-Yayla Mahallesi-Alibeyköy-Vezneciler yapılabilir. Dönüşte ulaşımpark gibi yolcu yoksa yol ortasında biterHayır Yayla Mahallesi’nin içinde 2 kez ring atmak zorunda . Çünkü ben öyle istiyorum
Yerimden kalkmaya üşenen benim için mükemmel hatta minibüs gibi evimin direkt önünden alsa da fena olmazdıBu da güzergahıEkli dosyayı görüntüle 76442
2025 model eksikti zaten arızalamak içinUlaşım konumuza geri dönelim. Demek ki 2025 model araç bile arızalanabiliyormuş.
Oh artık Marmaray'a rahat, metroya rahatz metrobüse rahat, hatta Olimpiyatköy'den Çam Sakura'ya da uzatalım sağlık işini de görürsün, maç izlemeye Olimpiyat'a gidersinYerimden kalkmaya üşenen benim için mükemmel hatta minibüs gibi evimin direkt önünden alsa da fena olmazdı
Hatta otobüsleri de Öho'dan Citiport'lar( A-1517 net) veB5196 olarak ayarlayalımOh artık Marmaray'a rahat, metroya rahatz metrobüse rahat, hatta Olimpiyatköy'den Çam Sakura'ya da uzatalım sağlık işini de görürsün, maç izlemeye Olimpiyat'a gidersin
Hayır , hayır hayır Allah korusun . Özellikle O1264 olmaz@Semih19-2 bak sana da hat açarım O1264 ile solo karsanlar cirit atar
Olmasını istediğiniz başlığa girmez de komik hat taleplerine girer. Yolcusu ben hariç olmaz gibi bir şeyEee @Rick Grimes
MK17 hakkında ne düşünüyorsun
Olur olur, Avcılar-Olimpiyat arası araç yokYolcusu ben hariç olmaz gibi bir şey![]()
Küçükçekmece methbüste sondurak varsa orada son bulabilirBu da güzergahıEkli dosyayı görüntüle 76442
Bırakın bu hattı ben 147’nin bile bölünmesini savunuyorum. 500T’den hallice 75 duraklı hat mı olur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.