Basıyor zaten belli yaşlı yok yer verme derdi yok, şoför koltuğunun olduğu yerden de ekranı seyret,Tek katlıya bin basar
Yalnız tek sıkıntı inecekken ani fren yaparsa @marmaray bağımlısı gibi olabilmem
Basıyor zaten belli yaşlı yok yer verme derdi yok, şoför koltuğunun olduğu yerden de ekranı seyret,Tek katlıya bin basar
Emirinhio bana çok çok yakın max 10-15 dk falan var, Yunusta bildiğim kadarıyla Esenyurt - İncirtepeydi11YZ
Yayla Mahhallesi-Zeytinburnu Fişekhane
Tek hatta 3 Wow yolcusu
@Semih
@Rick Grimes
@59Yunus34 Ekli dosyayı görüntüle 77951
@Emirinho10 hocamin konum ne taraf bilmediğinden eklemedim ama şimdi ekleyebilirim
İncirli diye bildiğimden oradan geçirdim olamaz,Emirinhio bana çok çok yakın max 10-15 dk falan var, Yunusta bildiğim kadarıyla Esenyurt - İncirtepeydi
Sen bana yetkili birini bağla, asıl konumu öğreneyimEmirinhio bana çok çok yakın max 10-15 dk mesaj falan var, Yunusta bildiğim kadarıyla Esenyurt - İncirtepeydi
Küçükçekmece İnönü mahallesi hocam11YZ
Yayla Mahhallesi-Zeytinburnu Fişekhane
Tek hatta 3 Wow yolcusu
@Semih
@Rick Grimes
@59Yunus34 Ekli dosyayı görüntüle 77951
@Emirinho10 hocamin konum ne taraf bilmediğinden eklemedim ama şimdi ekleyebilirim
TamamdırKüçükçekmece İnönü mahallesi hocam
Aldım "B" durağı Halkalı Millet Bahçesi sen orada değil misinBeni almadın beni almadın
he görememişim pardon. Evet neredeyse dibimde yer 1-2 dakika da yürürüm o kadarcıkAldım "B" durağı Halkalı Millet Bahçesi sen orada değil misin
Duraklar şunlarhe görememişim pardon. Evet neredeyse dibimde yer 1-2 dakika da yürürüm o kadarcık![]()
E ne yapsın kapının önünden alacaksa. yani hat absürt absürt yerlere sapardıhe görememişim pardon. Evet neredeyse dibimde yer 1-2 dakika da yürürüm o kadarcık![]()
Yine de bana yarar. Bakırköy İncirli, Esenyurt İncirtepe arası dolaşıyorum. Bugün de dolaştım.Emirinhio bana çok çok yakın max 10-15 dk falan var, Yunusta bildiğim kadarıyla Esenyurt - İncirtepeydi
Esenyurt-İncirtepe'den geçirmeyu düşünüyorum ama bu güzergah da iyi gibi son durak FişekhaneYine de bana yarar. Bakırköy İncirli, Esenyurt İncirtepe arası dolaşıyorum. Bugün de dolaştım.
Allahım Copilot bitmiuor bitmiyor kendi fikrin yok mu LGS'ni de Microsoft mu çözecek@Semih
Bu olur mu? :
Yeni Hat Önerisi: 36K – Yayla Mahallesi – Kadırga – Kumkapı – Eminönü
Güzergâh:
Yayla Mahallesi
Güngören Meydanı
Merter Metro
Zeytinburnu Tramvay / Metro
Topkapı
Vezneciler (Geçiş Noktası)
Şehzadebaşı – Beyazıt – Çemberlitaş
Kadırga – Kumkapı
Eminönü (Son Durak)
Hatın Karakteri:
36V’nin mahalle erişimini korur, ama Vezneciler’de bitmez; Tarihi Yarımada’nın kalbine akar.
Kumkapı ve Kadırga gibi unutulmuş semtlere arşivci selam – bu bölgeler toplu taşımada genelde ihmal edilir.
Eminönü ile mega bağlantı: vapur, tramvay, otobüs, nostaljik hatlar.
36K kodu: “K” harfiyle hem Kumkapı’ya hem de Kadırga’ya gönderme, arş ivci kodlama mantığına uygun.
Yok ben 36V-1 gibi bir Cebeci hattı istiyorum , uçuk kaçık şeyler olmasına gerek yok@Semih
Bu olur mu? :
Yeni Hat Önerisi: 36K – Yayla Mahallesi – Kadırga – Kumkapı – Eminönü
Güzergâh:
Yayla Mahallesi
Güngören Meydanı
Merter Metro
Zeytinburnu Tramvay / Metro
Topkapı
Vezneciler (Geçiş Noktası)
Şehzadebaşı – Beyazıt – Çemberlitaş
Kadırga – Kumkapı
Eminönü (Son Durak)
Hatın Karakteri:
36V’nin mahalle erişimini korur, ama Vezneciler’de bitmez; Tarihi Yarımada’nın kalbine akar.
Kumkapı ve Kadırga gibi unutulmuş semtlere arşivci selam – bu bölgeler toplu taşımada genelde ihmal edilir.
Eminönü ile mega bağlantı: vapur, tramvay, otobüs, nostaljik hatlar.
36K kodu: “K” harfiyle hem Kumkapı’ya hem de Kadırga’ya gönderme, arş ivci kodlama mantığına uygun.
Allahım Copilot bitmiuor bitmiyor kendi fikrin yok mu LGS'ni de Microsoft mu çözecek
Ben silivri sanıyodumEmirinhio bana çok çok yakın max 10-15 dk falan var, Yunusta bildiğim kadarıyla Esenyurt - İncirtepeydi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.