Dostum savaş petrolun temsaları bırak kayseriyi tuvalete bile gidemez o araçlar giderse de yazıklar olsun bişey demiyoruö
Alperen şimdi şöyle bir şey demek istiyorum sana bu konuda bu konuda sonuna kadar katılıyorum c'deki temsalarini bilmem ama B dekilerin asla gidemeyecegini sonuna kadar katılıyorumDostum savaş petrolun temsaları bırak kayseriyi tuvalete bile gidemez o araçlar giderse de yazıklar olsun bişey demiyoruö
A dakiler b ve c dekilere nazaran daha iyi eğer ki başka ile gidecekse muhtemelen a bölgesindeki temsalar gidecektirAlperen şimdi şöyle bir şey demek istiyorum sana bu konuda bu konuda sonuna kadar katılıyorum c'deki temsalarini bilmem ama B dekilerin asla gidemeyecegini sonuna kadar katılıyorum![]()
Ankara'ya gelen 3 eski Savaş Petrol aracı da C bölgesinden çıkma.Alperen şimdi şöyle bir şey demek istiyorum sana bu konuda bu konuda sonuna kadar katılıyorum c'deki temsalarini bilmem ama B dekilerin asla gidemeyecegini sonuna kadar katılıyorum![]()
C'de yan kapağı olmayan bir araç vardıA dakiler b ve c dekilere nazaran daha iyi eğer ki başka ile gidecekse muhtemelen a bölgesindeki temsalar gidecektir
Uzaktan konuşmak çok güzel bazı şeyleri ben c bolgesini bilmem ama B bölgesindeki araçlarla yolculuk yapmanın çok isterim daha hala gitmemiş araçlar var kafana klima menfezi yağmur suları düşebilir b bölgesindeki araçlar efsaneAnkara'ya gelen 3 eski Savaş Petrol aracı da C bölgesinden çıkma.
C'de yan kapağı olmayan bir araç vardı![]()
Sen yine iyisine denk gelmişsinAynen öyle @realakyoll katılıyorum sana abim dün akşam C-1650'ye denk geldim motor sesi traktör sesi ile tıpatıp aynıydı
Bence CNG cobralar hâlâ çok iyiBazı CNG'li Cobra'lardan da böyle sesler çıkıyor. Ancak dizele dönenler çok iyi durumdalar.
Yaşı dolduğu için men edilmiştir aynı durumda c-043 var 15 yaş dolduğu için belediye men etmiş yerine yeni araç koyması gerekiyorİstanbul'da tek olan A-160 kodlu Otokar Kent 290H 10 gündür servis dışı.
A-160 in 1 senesi daha var araç 2011 model C-043 un durumu farklı o yüzden servis dışı A-160 yaşını doldurmadı yaniYaşı dolduğu için men edilmiştir aynı durumda c-043 var 15 yaş dolduğu için belediye men etmiş yerine yeni araç koyması gerekiyor
C-184 bugün Kadıköy de gördüm araç 2017 model Mercedes benz conecto ile devam ediyor geçen sayfalarda araç değişti yazıyorsu dün sabah otobüs ile işe giderken c-028 gördüm ısuzu citiport ile devam ediyor o da aracaı değişmemiş
Her araç anında değişmiyor ki adam aracı satın almak için para veriyor araç üretiliyor notere gidiyor muayeneye giriyor validatör takılıyor sarıya boyanıyor tabelalar kuruluyor.Yani araç şoförü aracı değiştirmiştir ama yeni aracı gelene kadar eskisi ile devam eder ha eğer ki devam edecek durumda değilse o araç yatar şoför de başka bir araçta yeni aracı gelene kadar çalışır bu kadar basit.C-184 bugün Kadıköy de gördüm araç 2017 model Mercedes benz conecto ile devam ediyor geçen sayfalarda araç değişti yazıyorsu dün sabah otobüs ile işe giderken c-028 gördüm ısuzu citiport ile devam ediyor o da aracaı değişmemiş
A-160 muhtemelen araç arızası nedeniyle seferlerden geçici olarak çekilmiş olabilir.A-160 in 1 senesi daha var araç 2011 model C-043 un durumu farklı o yüzden servis dışı A-160 yaşını doldurmadı yani
En son a-146 da böyle olmuştu sonrasında araç değiştirmişti acaba yeni bir araçmı geliyor yoksaA-160 muhtemelen araç arızası nedeniyle seferlerden geçici olarak çekilmiş olabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.