Garajlarında Bi kaç tane de tezeller var ama onlar çalışmıyor sanırım.Sanırım Temsa ve GG plakalı BMC'ler.
Garajlarında Bi kaç tane de tezeller var ama onlar çalışmıyor sanırım.Sanırım Temsa ve GG plakalı BMC'ler.
Savaş Petrol'ün Temsa harici araçlarının durumları nasıl peki? En temizleri ve en yıkıkları hangisi?Sanırım Temsa ve GG plakalı BMC'ler.
B-1509 kodunda 2011 Temsa'dan önce Tezeller vardı. Belki o Tezeller olabilir.Garajlarında Bi kaç tane de tezeller var ama onlar çalışmıyor sanırım.
Temsalara göre bir tık daha iyiSavaş Petrol'ün Temsa harici araçlarının durumları nasıl peki? En temizleri ve en yıkıkları hangisi?
Bi tane otokar vardı C1601 kodunda 34 FC 5144 plakalı sonra temsayla değiştiBu arada Savaş Petrol'ün bütün arabaları mı Temsa yoksa eski kasa BMC Procity'leri, Güleryüz Cobra GD-272 LF'leri ve Otokar Kent 290 LF'leri de mı var?
Bir de Savaş Petrol elindeki bütün 2011-2015 arası araçlarını mı yenileyecek yoksa içlerinden temiz olanlar kalacak mı?
C-1601'den 1,5 yıldır sinyal alınmıyor.Bi tane otokar vardı C1601 kodunda 34 FC 5144 plakalı sonra temsayla değişti
Aracını ama hangi aracını işte bütün mesele buDuyduk duymadık demeyin A-1516 aracını 2024 model Isuzu citiport ile değiştirmiştir aracı gözlerimle gördüm plakası 34HO1860
O da doğruAracını ama hangi aracını işte bütün mesele bu
Eski aracı Temsa Avenue LF CNG'den dizele dönüştürülen araç idi. Bu arcın Kayseri'ye satıldığı söyleniyordu. Kayseri'ye satılmamıştı sanırım. Geçenlerde sarı sitede A-1724 kodu ile satılık ilanını gördüm.Aracını ama hangi aracını işte bütün mesele bu
O zaman bu araç değişimi istanbul için iyi olmuş diye biliriz çünkü bir tık seviye atlanmış oldu.Eski aracı Temsa Avenue LF CNG'den dizele dönüştürülen araç idi. Bu arcın Kayseri'ye satıldığı söyleniyordu. Kayseri'ye satılmamıştı sanırım. Geçenlerde sarı sitede A-1724 kodu ile satılık ilanını gördüm.
İşte böyle düşünmedikleri için adamların 130 tane otobüsü var.Benim 130 tane otobüsüm olacakta gidip MAN la konuşmucam öyle mi. Ben savaş petrolün yerinde olsam MAN ın şehiriçi otobüs satmamasını bilmeme rağmen genel merkeze gidip konuşurdum. Ya olurdu ya da olmazdı ama şansımı denerdim. 130 değilde 120 otobüs alırdım misal ama gidip MAN almanın yoluna bakardım. Yeter ki istenilsin. Sonuçta bu tekli satış değil ki filo satışı.
Sanırım haklısın.İşte böyle düşünmedikleri için adamların 130 tane otobüsü var.
Mal sahibinin adı soyadı Nihat Aktaş mı?C.045 "Mercedes-Benz CONECTO." 2025 olmuştur araç 15 - 20 gün içinde gelip seferlere başlayacaktır bu bilgiyi bana C.042 'nin şoförü söyledi ayrıca C.198 201 GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF." 2025 olacaklardır araçlar mart ayında teslim alınıp seferlere başlayacaklardır bu bilgiyide C.204 'ün şoförü bana söyledi bilginize.![]()
Falanca araçHangi aracın sahibi?![]()
C-045 mesajı yazdığın aracın mal sahibiHangi aracın sahibi?![]()
Benim 130 tane otobüsüm olacakta gidip MAN la konuşmucam öyle mi. Ben savaş petrolün yerinde olsam MAN ın şehiriçi otobüs satmamasını bilmeme rağmen genel merkeze gidip konuşurdum. Ya olurdu ya da olmazdı ama şansımı denerdim. 130 değilde 120 otobüs alırdım misal ama gidip MAN almanın yoluna bakardım. Yeter ki istenilsin. Sonuçta bu tekli satış değil ki filo satışı.
İşletme giderleri ne olacak peki?Benim 130 tane otobüsüm olacakta gidip MAN la konuşmucam öyle mi. Ben savaş petrolün yerinde olsam MAN ın şehiriçi otobüs satmamasını bilmeme rağmen genel merkeze gidip konuşurdum. Ya olurdu ya da olmazdı ama şansımı denerdim. 130 değilde 120 otobüs alırdım misal ama gidip MAN almanın yoluna bakardım. Yeter ki istenilsin. Sonuçta bu tekli satış değil ki filo satışı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.