Savaş petrol'ün aldığı yeni araçların sanırım hepsi aynı anda servise başlayacak. Çünkü hepsi araç iett de hala eski plakaları ile çalışıyor
Benim 130 tane otobüsüm olacakta gidip MAN la konuşmucam öyle mi. Ben savaş petrolün yerinde olsam MAN ın şehiriçi otobüs satmamasını bilmeme rağmen genel merkeze gidip konuşurdum. Ya olurdu ya da olmazdı ama şansımı denerdim. 130 değilde 120 otobüs alırdım misal ama gidip MAN almanın yoluna bakardım. Yeter ki istenilsin. Sonuçta bu tekli satış değil ki filo satışı.
Savaş petrolün sahiplerinden Seyfettin abiyi şahsi olarak iyi tanıyorum kendisinin hicbirseyden haberi yok baş şoförleri var ayrı bakan usta vs var kendisinin haberi olsa bu kadar olmazSavaş petrol'ü araştırıp öyle yorum yapsaydınız size hak verirdim
Savaş petrolün sahiplerinden Seyfettin abiyi şahsi olarak iyi tanıyorum kendisinin hicbirseyden haberi yok baş şoförleri var ayrı bakan usta vs var kendisinin haberi olsa bu kadar olmaz
Teslimattan haberi var ama araçlarının bu kadar kötü vaziyette olduğunun haberi yokNasıl yani savaşın sahibinin teslimat'tan haberi yok muydu![]()
Yerli üretim ,destek vermek lazımEn azından Gidip Akia çöpünü almıyorlar ya İETT gibi.Güleryüz Isuzu Bmc Mercedes Otokar alıyorlar.Şükretmek lazım buna da.
Savaşla eliti bir diyorum. Kardeşin de değilim.Kardeş savaşın 130 aracı yok 100 aracı var kendine ait olan
Ya sana fabrikasını getirmişim parçasını nerden bulcak diyorsun. İşletme giderlerini sen ben değil işleten düşünücek. Hesabını kitabını yapacak onu mu alsam bunu mu alsam. Ayrıca ben işletme giderleri olarak bakmıyorum ben kalite olarak bakıyorum. Madem ki iett akiadan başka araç almıyor o zaman öho man alsın diyorum. Ben değil iett utansın bizi öhodan medet umar hale getirdiği için.İşletme giderleri ne olacak peki?
Manın 0KM araçları çok pahalı yeni bmc ler ise fsm demirbaş tan alındı çok büyük ihtimal fsm demirbaş indirim de yapmıştır diğer esnaflara yaptığı gibi hem bmc nin parçası sokaktaki bakkal da bile bulunurken Manın parçasını nerden bulunacak zaten savaş petrol temsaları bile işletemiyorken manı nasıl işletecek?
Sen araştırmalısın.Savaş petrol'ü araştırıp öyle yorum yapsaydınız size hak verirdim
MAN seyahat otobüsü ,kamyon ve tır alanında daha yaygın. Yeni yatırımlar ile beraber belki şehiriçi otobüslere de ağırlık verip servis ağını genişletebilir.İşletme giderleri ne olacak peki?
Manın 0KM araçları çok pahalı yeni bmc ler ise fsm demirbaş tan alındı çok büyük ihtimal fsm demirbaş indirim de yapmıştır diğer esnaflara yaptığı gibi hem bmc nin parçası sokaktaki bakkal da bile bulunurken Manın parçasını nerden bulunacak zaten savaş petrol temsaları bile işletemiyorken manı nasıl işletecek?
Ağzından çıkanı kulağın duysun hepsi aynı anda çalışcak demek mayıs haziranda sefere başlıcak demek.Savaş petrol'ün aldığı yeni araçların sanırım hepsi aynı anda servise başlayacak. Çünkü hepsi araç iett de hala eski plakaları ile çalışıyor
Sen ne içtin ya adam röportaj verdi yaNasıl yani savaşın sahibinin teslimat'tan haberi yok muydu![]()
Aksine yerli üretime ambargo uygulamak lazım. Ne çektiysek bu yerli üretimden çektik.Yerli üretim ,destek vermek lazım
İŞLETEN DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN BMC ALIYOR EKSİSİNİ ARTISINI HER BOYUTUNU DÜŞÜNÜYOR SEN RAHATINI DÜŞÜNÜYORSAN TAKSİYE BİNYa sana fabrikasını getirmişim parçasını nerden bulcak diyorsun. İşletme giderlerini sen ben değil işleten düşünücek. Hesabını kitabını yapacak onu mu alsam bunu mu alsam. Ayrıca ben işletme giderleri olarak bakmıyorum ben kalite olarak bakıyorum. Madem ki iett akiadan başka araç almıyor o zaman öho man alsın diyorum. Ben değil iett utansın bizi öhodan medet umar hale getirdiği için.
Yerli üretim ,destek vermek lazım
Taksiye sen bin çok bilmişliğin lüzumu yok. Temsanın parçaları kafana az düşmüş demek ki biraz daha düşmeliymiş.İŞLETEN DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN BMC ALIYOR EKSİSİNİ ARTISINI HER BOYUTUNU DÜŞÜNÜYOR SEN RAHATINI DÜŞÜNÜYORSAN TAKSİYE BİN
Sen araştırmalısın.
İŞLETEN DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN BMC ALIYOR EKSİSİNİ ARTISINI HER BOYUTUNU DÜŞÜNÜYOR SEN RAHATINI DÜŞÜNÜYORSAN TAKSİYE BİN
MAN maalesef ÖHO'ye araç satışı YAPMIYOR. Sadece belediyelere satış yapıyor. Yapsa zaten 2012 2013'te olduğu gibi ÖHO esnaflarından alan olurdu. Ama MAN'ın maalesef ÖHO esnafına artık satışı yok. Keza Temsa da öyle.Ya sana fabrikasını getirmişim parçasını nerden bulcak diyorsun. İşletme giderlerini sen ben değil işleten düşünücek. Hesabını kitabını yapacak onu mu alsam bunu mu alsam. Ayrıca ben işletme giderleri olarak bakmıyorum ben kalite olarak bakıyorum. Madem ki iett akiadan başka araç almıyor o zaman öho man alsın diyorum. Ben değil iett utansın bizi öhodan medet umar hale getirdiği için.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.