özel değil öho ile ilgiliarkadaşlar konular özel mesajlaşmaya dönmesin lütfen.
özel değil öho ile ilgiliarkadaşlar konular özel mesajlaşmaya dönmesin lütfen.
Aracın içine etmiş cart curt sesler geliyorYaptaş da eksik olmasın bu kadrajıma:
31 -> A-1647
Ekli dosyayı görüntüle 92201
17 Kasım 2025 - İncirli
Haklısın abi 89K ya zaafım olduğu için her yerde 89K yı konuşuyorum ne yapayım tek bir hat seviyorum onu da konuşayım birazama bu hangi araç cidden merak ettim
Abi A-1723 2015 model Akia Ultra LF12 aldı bende A-1747 olabilir diye düşünüyorum89K, Sefaköy’ün eski ve güzel hatlarındandır.Ben de severim.Bizim 78’e benzetirim ki aynı grup araçları da çalışıyor.Eskiden, 89İ zamanlarında körüklü otobüsler de çalışırdı.
Otokar’ın plakaya bakınca P ile başlıyor araç plakası yeni verilmiş.A-1723 olabilir mi? Her ne kadar sistemde plaka HO 2004 olsa da.TVC zamanında da HO plakaydı diye hatırlıyorum çünkü.Değiştirilmemiştir belki.A-1715 yakın zamanda 98H çalıştı gördüm o değil.
Bende 78 i seviyorum başakşehirin en önemli hatlarından biri kesinlikle birde dediğin gibi 89İ de zamanında körüklü otobüs eksik olmazdı şimdi de İETT takviye bile zor gönderiyor ne diyelim aynı durumu 78 de yaşıyor89K, Sefaköy’ün eski ve güzel hatlarındandır.Ben de severim.Bizim 78’e benzetirim ki aynı grup araçları da çalışıyor.Eskiden, 89İ zamanlarında körüklü otobüsler de çalışırdı.
Otokar’ın plakaya bakınca P ile başlıyor araç plakası yeni verilmiş.A-1723 olabilir mi? Her ne kadar sistemde plaka HO 2004 olsa da.TVC zamanında da HO plakaydı diye hatırlıyorum çünkü.Değiştirilmemiştir belki.A-1715 yakın zamanda 98H çalıştı gördüm o değil.
A-1723 1. Nesil Akia ile çalışıyor abi. Sahibi genelde Çırçır Metro'nun oraya park ediyor. Görseli aşağıda bırakıyorum89K, Sefaköy’ün eski ve güzel hatlarındandır.Ben de severim.Bizim 78’e benzetirim ki aynı grup araçları da çalışıyor.Eskiden, 89İ zamanlarında körüklü otobüsler de çalışırdı.
Abi A-1723 2015 model Akia Ultra LF12 aldı bende A-1747 olabilir diye düşünüyorum
A-1742 yi hiç düşünmemiştim abi doğru o da olabilirHeee.Bilmiyordum A-1723’ün ne aldığını.Tamamdır sağolasın kardeşim.O zaman dediğin gibi A-1747 olma ihtimali yüksek.
Aklıma şimdi A-1742 olabilir mi acaba sorusu da geldi bir yandan.
A-1723 1. Nesil Akia ile çalışıyor abi. Sahibi genelde Çırçır Metro'nun oraya park ediyor. Görseli aşağıda bırakıyorum
12 Aralık 2025'ten kalma görseli var abiAklıma şimdi A-1742 olabilir mi acaba sorusu da geldi bir yandan.
Doğru hatırlıyormuşum abi. Yine Çırçır İtfaiyenin oralara çekmiş aracı.Bunu dayıma bir sorayım bakayım.Belki A-1723’ü bizim Alibeyköy-Aksaray minibüs grubundan tanıdıklarımızdan biri almıştır.
Doğru hatırlıyormuşum abi. Yine Çırçır İtfaiyenin oralara çekmiş aracı.
Her gün bu bölgeye git gel çok fazla ölü KM yapıyor. Alibeyköy bölgesine geçer diyordum.
Ekli dosyayı görüntüle 102311
Doğru Evliya Çelebi caddesine İSKİ çalışması olduğu için 89K 98AB HS3 MR42 ve KÇ2 ordan dolanıp İnönü mahallesine giriyorSabah yürüyüş yaparken Söğütlüçeşme Köprüsü durağından geçen 98AB gördüm.
Güzergah seçme keyfi sanırım. Dönerken de bir başka otobüs Oyak sitesine gider gibi Oyak sitesine gelmeden ışıklardan sola döndüDoğru Evliya Çelebi caddesine İSKİ çalışması olduğu için 89K 98AB HS3 MR42 ve KÇ2 ordan dolanıp İnönü mahallesine giriyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.