Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20240629_180544.jpg

A-1647 sayın arkadaşlar şu soldakini keşke koymasalarmış pedalı

Haklısın abi 89K ya zaafım olduğu için her yerde 89K yı konuşuyorum ne yapayım tek bir hat seviyorum onu da konuşayım biraz 😂 ama bu hangi araç cidden merak ettim

89K, Sefaköy’ün eski ve güzel hatlarındandır.Ben de severim.Bizim 78’e benzetirim ki aynı grup araçları da çalışıyor.Eskiden, 89İ zamanlarında körüklü otobüsler de çalışırdı.

Otokar’ın plakaya bakınca P ile başlıyor araç plakası yeni verilmiş.A-1723 olabilir mi? Her ne kadar sistemde plaka HO 2004 olsa da.TVC zamanında da HO plakaydı diye hatırlıyorum çünkü.Değiştirilmemiştir belki.A-1715 yakın zamanda 98H çalıştı gördüm o değil.

89K, Sefaköy’ün eski ve güzel hatlarındandır.Ben de severim.Bizim 78’e benzetirim ki aynı grup araçları da çalışıyor.Eskiden, 89İ zamanlarında körüklü otobüsler de çalışırdı.

Otokar’ın plakaya bakınca P ile başlıyor araç plakası yeni verilmiş.A-1723 olabilir mi? Her ne kadar sistemde plaka HO 2004 olsa da.TVC zamanında da HO plakaydı diye hatırlıyorum çünkü.Değiştirilmemiştir belki.A-1715 yakın zamanda 98H çalıştı gördüm o değil.
Abi A-1723 2015 model Akia Ultra LF12 aldı bende A-1747 olabilir diye düşünüyorum

Bende 78 i seviyorum başakşehirin en önemli hatlarından biri kesinlikle birde dediğin gibi 89İ de zamanında körüklü otobüs eksik olmazdı şimdi de İETT takviye bile zor gönderiyor ne diyelim aynı durumu 78 de yaşıyor

A-1723 1. Nesil Akia ile çalışıyor abi. Sahibi genelde Çırçır Metro'nun oraya park ediyor. Görseli aşağıda bırakıyorum

Abi A-1723 2015 model Akia Ultra LF12 aldı bende A-1747 olabilir diye düşünüyorum

Heee.Bilmiyordum A-1723’ün ne aldığını.Tamamdır sağolasın kardeşim.O zaman dediğin gibi A-1747 olma ihtimali yüksek.

Aklıma şimdi A-1742 olabilir mi acaba sorusu da geldi bir yandan.

Heee.Bilmiyordum A-1723’ün ne aldığını.Tamamdır sağolasın kardeşim.O zaman dediğin gibi A-1747 olma ihtimali yüksek.

Aklıma şimdi A-1742 olabilir mi acaba sorusu da geldi bir yandan.
A-1742 yi hiç düşünmemiştim abi doğru o da olabilir

A-1723 1. Nesil Akia ile çalışıyor abi. Sahibi genelde Çırçır Metro'nun oraya park ediyor. Görseli aşağıda bırakıyorum

Bunu dayıma bir sorayım bakayım.Belki A-1723’ü bizim Alibeyköy-Aksaray minibüs grubundan tanıdıklarımızdan biri almıştır.

Geçenlerde dayım bize geldiğinde,A-1649’u bizim arkadaş aldı.Aracı Esenyurt’tan Alibeyköy’e çekecek demişti.Taksiyi satıp A-1649’u almış bi abimiz.Dedikten 2 gün sonra Alibeyköy’de çalışmaya başladı araç.Belki A-1723’te tanıdıktır.Çırçır bizim orası çünkü.Bir sorayım.

Bunu dayıma bir sorayım bakayım.Belki A-1723’ü bizim Alibeyköy-Aksaray minibüs grubundan tanıdıklarımızdan biri almıştır.
Doğru hatırlıyormuşum abi. Yine Çırçır İtfaiyenin oralara çekmiş aracı.

Her gün bu bölgeye git gel çok fazla ölü KM yapıyor. Alibeyköy bölgesine geçer diyordum.

IMG_20260118_225007.jpg

Doğru hatırlıyormuşum abi. Yine Çırçır İtfaiyenin oralara çekmiş aracı.

Her gün bu bölgeye git gel çok fazla ölü KM yapıyor. Alibeyköy bölgesine geçer diyordum.

Ekli dosyayı görüntüle 102311

Aynen.Cuma pazarının o tarafa çekmiş aracı.

Bence de yakında bölge değiştirir ama yerine araç gelmeden asla göndermesinler asla.Direkt 98H hattından kesiyorlar.

Doğru Evliya Çelebi caddesine İSKİ çalışması olduğu için 89K 98AB HS3 MR42 ve KÇ2 ordan dolanıp İnönü mahallesine giriyor
Güzergah seçme keyfi sanırım. Dönerken de bir başka otobüs Oyak sitesine gider gibi Oyak sitesine gelmeden ışıklardan sola döndü

Geri