A-411, 31Y'de çalışmakta bugün. Görünce şaşırmadım değil 
Araç arıza vermiş sebebini bilmiyorum. Cebeci BMC servisinde89S -> A-1819 - 2025 BMC Procity TR Plus - Söğütlüçeşme > Boru Sanayi arası
İçi tamamen eski kasa Procity.Ekli dosyayı görüntüle 101942
Kaynak Halk Ulaşım
Bence başka otobüslere çok benzetmeye çalışmaya gerek yok.Sevmediğimizden dolayı böyle düşünmeye çalışıyoruz gibi geldi daha çok.İçi tamamen eski kasa Procity.
Yanları Citiport'a benzetilmiş ama onun haricinde o tarafları da Procity.
Damaları çok garip duruyor.
Tıpkı A3015'e yapılan damalar gibi.
Arka üst çıtası Akia'yı anımsattı.
Toplama otobüs gibi sanki.
Öyle deme.gören oldu bileEkli dosyayı görüntüle 101992
C-1609, 27 Aralık. Kimse görmeyecek ama atayım yine de
40B 59RS bölgesinin aracı bir arızası vardır muhtemelen şu temsalar da aradan yok olsa iyi olacakAz önce B-1537’yi Metrokent’te gördüm.Çekiciyle sanayiye doğru götürülüyordu.Araç Temsa idi.
Sizin Temsa ile anılarınız fazla Hocam bir ara kafanıza araç içinde bir şey düşmüştü40B 59RS bölgesinin aracı bir arızası vardır muhtemelen şu temsalar da aradan yok olsa iyi olacak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.