.B1705 ne alacak
.B1705 ne alacak
Bilseydik yazılırdı
89K da 6 araç çalışıyor abi şu anMetrokent’e doğru yürürken şimdi yanımdan arka arkaya A-195,A-197 ve A-198 geçti.Aralarında bir tane normal araba bile yoktu.A-196 yine kayıplarda.78’de yine 18 araç çalışıyor.
89K,71T,72T.92B bu hatların hangisinden araç eksiltilmiş.Bilgisi olan var mı ?
Maşallah Habaş inşallah yükselir. Alımları artar, böyle yerli firmalara destek çıkmamız güzeldir.
A-404
B-065Ekli dosyayı görüntüle 101925
HAT:TM8
YER:VEYSEL KARANI CAMİİ
15.01.2026
Beldelerin şuan son zamanları
Mercedes motor da bi yere kadar kurtarır.
Bir ürünün ilk aşaması ve en önemli aşaması, o ürünün tasarımıdır.Bu, planlamanın temel kuralıdır.Tasarımı kötü olan bir ürünü satamazsın.Çok zor.Kalitesiz bir ürünü satabilirsin ama tasarımı çirkin bir ürünü satamazsın.Hele hele pazara yeni giren bir markaysan.
Bu Habaş kafadan pazara çirkin bir tasarımla giriyor.Mercedes motor da kullansa, ucuza da satsa pazardan alacağı pay çok düşük olacaktır.Yine diyorum Mercedes,Otokar,Güleryüz,BMC ve Isuzu ile rekabet edemezler.
C-277, C-773, C-1709, C-1800 ve C-1873 bu 5'i topluca 2026 model BMC PROCİTY TR PLUS alacak mal sahipleri aynı
B-1624 ve B-1705'in 2012 BMC'lerin Ocak Sonu Teslimat yapması bekleniyor.Çook acil satılıklar 2'si.
Aynen öyle kardeşim.Burda gırgırına x aracını y tenekesi ile filan değiştirmiş diyoruz da o mal sahiblerinin maddi durumlarını,ailevi durumlarını bilmiyoruz.İmkanı olsa belki en iyisini alacak ama ben şirket araçlarına farklı gözle bakıyorum.Adamın bir sürü aracı var umursamıyor bile bakımlarını temizliklerini.İstanbul halkı biniyor ama bunlara.Kızıyorum bazen.
Araç sadece hideojenli değil istanbullu demiş idi dizel seçeneği de var diye. Bu arada otokar kent xl test edilip alındysa testi yapanlar kör veya otokarın adamıymış sanırımRekabet edemezler 1
Tasarımı geçtim aracın testi bile yapılmadı 2
Araç yanlış bilmiyorsam hidrojenli 3
Aracı alan kişinin tuzla şifa garajında tamirhanesi var belki buna güvenerek almış olabilir 4
Otokar bile metrobüs'e özel araç üretmişti yaklaşık 2 sene test edilmişti testi geçtikten sonra araç metrobüs hattı için satın alınmıştı. Ben bu aracı hiç test edilirken görmedim buda 5.
Tabikide araba arabadır Allah kaza bela vermesin ama gerçek bu. İnşallah arabadan verim alınır. Ben şahsen aracı beğenmedim.
Ekli dosyayı görüntüle 101942
Kaynak Halk Ulaşım
İç tasarımı ve aracın genel özellikleri. Ayrıca Habaş LNG, CNG ve LPG ile ilgilenen şirketmişTcv yi anımsatıyor bana ama Mercedes+ZF kullandığı için belki tutulur altyapısı bi cobra veya bi akia ile eşdeğer
Önceden bizim mahallemizde tüp dükkanı vardı içi diğer otobüslere göre biraz daha renkli olmuş bence güzel durmuşİç tasarımı ve aracın genel özellikleri. Ayrıca Habaş LNG, CNG ve LPG ile ilgilenen şirketmiş
Ekli dosyayı görüntüle 101958
Ekli dosyayı görüntüle 101956
Ekli dosyayı görüntüle 101957
Ekli dosyayı görüntüle 101955
Ekli dosyayı görüntüle 101954
Ekli dosyayı görüntüle 101960
Ekli dosyayı görüntüle 101961
Kaynak: HABAŞ | Otobüs
İçi böyle olursa güzel olur ama esnafa satarken turuncu ve yeşil renkler olmaz gibime geliyor. Kolay kirlenirÖnceden bizim mahallemizde tüp dükkanı vardı içi diğer otobüslere göre biraz daha renkli olmuş bence güzel durmuş
Bu işler hiç belli olmaz belki alan olur.Habaş bu otobüs ile uzun zamandır üstünde çalışıyordu fuarlarda boy gösteriyordu ama piyasada güçlü rakipleri varken tutunamaz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.