Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Metrokent’e doğru yürürken şimdi yanımdan arka arkaya A-195,A-197 ve A-198 geçti.Aralarında bir tane normal araba bile yoktu.A-196 yine kayıplarda.78’de yine 18 araç çalışıyor.

89K,71T,72T.92B bu hatların hangisinden araç eksiltilmiş.Bilgisi olan var mı ?

Metrokent’e doğru yürürken şimdi yanımdan arka arkaya A-195,A-197 ve A-198 geçti.Aralarında bir tane normal araba bile yoktu.A-196 yine kayıplarda.78’de yine 18 araç çalışıyor.

89K,71T,72T.92B bu hatların hangisinden araç eksiltilmiş.Bilgisi olan var mı ?
89K da 6 araç çalışıyor abi şu an

Mercedes motor da bi yere kadar kurtarır.

Bir ürünün ilk aşaması ve en önemli aşaması, o ürünün tasarımıdır.Bu, planlamanın temel kuralıdır.Tasarımı kötü olan bir ürünü satamazsın.Çok zor.Kalitesiz bir ürünü satabilirsin ama tasarımı çirkin bir ürünü satamazsın.Hele hele pazara yeni giren bir markaysan.

Bu Habaş kafadan pazara çirkin bir tasarımla giriyor.Mercedes motor da kullansa, ucuza da satsa pazardan alacağı pay çok düşük olacaktır.Yine diyorum Mercedes,Otokar,Güleryüz,BMC ve Isuzu ile rekabet edemezler.

Rekabet edemezler 1
Tasarımı geçtim aracın testi bile yapılmadı 2
Araç yanlış bilmiyorsam hidrojenli 3
Aracı alan kişinin tuzla şifa garajında tamirhanesi var belki buna güvenerek almış olabilir 4
Otokar bile metrobüs'e özel araç üretmişti yaklaşık 2 sene test edilmişti testi geçtikten sonra araç metrobüs hattı için satın alınmıştı. Ben bu aracı hiç test edilirken görmedim buda 5.
Tabikide araba arabadır Allah kaza bela vermesin ama gerçek bu. İnşallah arabadan verim alınır. Ben şahsen aracı beğenmedim.

Aynen öyle kardeşim.Burda gırgırına x aracını y tenekesi ile filan değiştirmiş diyoruz da o mal sahiblerinin maddi durumlarını,ailevi durumlarını bilmiyoruz.İmkanı olsa belki en iyisini alacak ama ben şirket araçlarına farklı gözle bakıyorum.Adamın bir sürü aracı var umursamıyor bile bakımlarını temizliklerini.İstanbul halkı biniyor ama bunlara.Kızıyorum bazen.

Örnek olarak özturan petrol'ün cnn'li cobra'ları. Her gün arıza yapıyorlar

Rekabet edemezler 1
Tasarımı geçtim aracın testi bile yapılmadı 2
Araç yanlış bilmiyorsam hidrojenli 3
Aracı alan kişinin tuzla şifa garajında tamirhanesi var belki buna güvenerek almış olabilir 4
Otokar bile metrobüs'e özel araç üretmişti yaklaşık 2 sene test edilmişti testi geçtikten sonra araç metrobüs hattı için satın alınmıştı. Ben bu aracı hiç test edilirken görmedim buda 5.
Tabikide araba arabadır Allah kaza bela vermesin ama gerçek bu. İnşallah arabadan verim alınır. Ben şahsen aracı beğenmedim.
Araç sadece hideojenli değil istanbullu demiş idi dizel seçeneği de var diye. Bu arada otokar kent xl test edilip alındysa testi yapanlar kör veya otokarın adamıymış sanırım

Tcv yi anımsatıyor bana ama Mercedes+ZF kullandığı için belki tutulur altyapısı bi cobra veya bi akia ile eşdeğer
İç tasarımı ve aracın genel özellikleri. Ayrıca Habaş LNG, CNG ve LPG ile ilgilenen şirketmiş

08c0b96b-01e7-4819-8b74-9e98497cf706_bus11.jpg

0187aaef-3b4e-4e44-9b4f-e2940644a5b5_bus3.jpg

ddfa5a8b-182c-4139-a96b-5b261bd44839_bus4.jpg

a31f699b-bfcf-4f56-80b5-948440d3c6ca_bus8.jpg

1539d3d5-30ac-4b6d-a632-8d95458c0720_bus12.jpg

IMG_20260117_111726.jpg

IMG_20260117_111714.jpg

Kaynak: HABAŞ | Otobüs

Önceden bizim mahallemizde tüp dükkanı vardı içi diğer otobüslere göre biraz daha renkli olmuş bence güzel durmuş

Geri