İnstagram'da fan hesabını gördüm bu aracınC.175 'in yeni aracı olan yeni kasa 2025 model "ISUZU CİTİPORT." marka model otobüs bizlerle.★★★
Ekli dosyayı görüntüle 101713Ekli dosyayı görüntüle 101714
İnstagram'da fan hesabını gördüm bu aracınC.175 'in yeni aracı olan yeni kasa 2025 model "ISUZU CİTİPORT." marka model otobüs bizlerle.★★★
Ekli dosyayı görüntüle 101713Ekli dosyayı görüntüle 101714
KM sorgulamada plaka aratma ile çıkmıyor.A-196 aracını değiştirecek mi bilgisi olan var mı? Yaklaşık 1 aydır çalışmıyor.Men yedi sanırım.
Siteye tekrardan hoş geldiniz hocam. Uzun zaman oldu.A-196 aracını değiştirecek mi bilgisi olan var mı? Yaklaşık 1 aydır çalışmıyor.Men yedi sanırım.
Halk Ulaşım sitesinin verdiği habere göre İlk HABAŞ araç pazartesi günü sefere başlıyor.
Araç tek kelimeyle çirkin. Ama Mercedes motor + ZF şanzıman kullanıyor , diğer araçların 2-3 milyon lira ucuzuna satarlarsa ve kredi de verirlerse bence bol bol satabilir
Bilgi yok abi. Plaka ve kod yapıştırılmamış. Artık ilk kim alırsa. Halk Ulaşım fabrikayı ziyaret etmişBu otobüsün filo numarası C.434 mü?![]()
Valla şehir efsanesi olarak kalmasını bekliyordum. Cidden sektöre yeni marka geliyor şaşırdım. Umarım bu sektörde tutunabilirlerHayırlısı olsun
Ben zor görüyorum.Pazar payından çok düşük bir dilim alırlar o kadar.Mercedes,Otokar,Güleryüz,BMC,Isuzu ile rekabet etmeleri çok zor.Valla şehir efsanesi olarak kalmasını bekliyordum. Cidden sektöre yeni marka geliyor şaşırdım. Umarım bu sektörde tutunabilirler
En azından CNG bombası değilTCV gitti. Habaş geldi. Bu 5 yıl içinde anca 20-30 tane alınır. Isuzu'ların da zaten Avrupa'da sayıları az.
12 metrelik Akialar benim nazarımda asla önde değil. Kendilerinden 11 yıl daha eski araçları bekliyorken özellikle. (Tüplü Karsanlar dahil)Mercedes motoru kullanan her araç rakiplerine kıyasla 1-0 önde oluyor. Biz bunu İ.E.T.T Akialarında gördük.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.