Bu araçlar HO plakalı ve 2012 modeldiler ama savaş petrol araçlarının incirlide park ettikleri yere park ediyorlardı o yüzden anlayamadımBu araçlar (1614, 1732) Savaş Petrolün değil miydi? Vizyon Ulaşıma mı geçtiler
Bu araçlar HO plakalı ve 2012 modeldiler ama savaş petrol araçlarının incirlide park ettikleri yere park ediyorlardı o yüzden anlayamadımBu araçlar (1614, 1732) Savaş Petrolün değil miydi? Vizyon Ulaşıma mı geçtiler
A-1816-18-20 gibi vizyona geçmiş olabilirler belkiBu araçlar HO plakalı ve 2012 modeldiler ama savaş petrol araçlarının incirlide park ettikleri yere park ediyorlardı o yüzden anlayamadım
Dün sen paylaştın yaYazıldı mı bilmiyorum
A-1833 19E'den 14R'ye geçmiş
C-1560 14R'den 19E'ye geçmiş
14R bölgesi hatlarını yazabilir misinizYazıldı mı bilmiyorum
A-1833 19E'den 14R'ye geçmiş
C-1560 14R'den 19E'ye geçmiş
Flickr’a yüklemelik bence albayım.Normalde bu görseli güneş otobüse doğru battığı için paylaşmayacaktım. Ancak yerdeki su birikintisi otobüsün parlayan kısmını yansıtarak tamamlamış. Değişik bir görsel çıktığı için bu seferlik sadece buraya paylaşıyorum.
İstanbul Ulaşım A.Ş. / A-1743 / 34 HO 2024 / '12
Görev Yok
Ekli dosyayı görüntüle 99119
1 Ocak 2026
Bizim C-169'un çıkması
Sahibinden ilanına göre Beyoğlu B bölgesinde başlaması bekleniyorA-1723 sanayide hala ilerleyen günlerde seferlere başlayacak
Peki olmayan bir kod sıfırdan gelebilme ihtimali var mı?Kalmadı hepsi döndü
A-1880 var mıydı bilmiyorum ama A-19xx kodları vardı onları satın alıp başlayabilirler diye düşünüyorumPeki olmayan bir kod sıfırdan gelebilme ihtimali var mı?
Örneğin A bölgesinin son aracı A-1879,
diyelim bu sektöre başlamak isteyen biri A-1880 diye bir kod alabilir mi yoksa mevcut kodlardan birinin sahipliğini mi alması gerekir
Evet hatta sanırım onlar İETT'ye geçen CNG'li Temsalara verilmişti. İETT'ye geçince o kodlarda silindi diye hatırlıyorum/biliyorumA-1880 var mıydı bilmiyorum ama A-19xx kodları vardı onları satın alıp başlayabilirler diye düşünüyorum
Aynen öyleEvet hatta sanırım onlar İETT'ye geçen CNG'li Temsalara verilmişti. İETT'ye geçince o kodlarda silindi diye hatırlıyorum/biliyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.