Bize 2 tane AKIA 2015 gelecek..Yavaştan öho bölgemizde canlanmaya başladı.
Elde kaldı A-372 , o da değişse geri kalan procityler çok sıkıntı değil bana göre . A-363'de değişti ama 1 haftadır ne aldığınız hiçbirimiz bilmiyoruz![]()
Belki başka bir araçla araç takası yapmış olunabilir .A-1506'nın 1. Nesil Akia görselini gördüm. Araca noldu da sonradan 2012 BMC'ye döndü bilen var mı?
1. Nesil Akia olarak 146 hattında da çalışmış
Kronolojik olarak araştırdım:Belki başka bir araçlar araç takası yapmış olunabilir .
Akia'lar en çok Bahçelievler bölgesinde olacak. Bu yüzden şaşırdım.@59Yunus34 sasırdınmı araclara
%75 ihtimalle olabilir bakalım 2 sene sonra ancaAcaba B-1525, A-1638, A-1659 Akia alır mı?
Daha önceden B-1776 da Tezeller'di.
Önceki mesajına cevap veremediğim için özür dilerim. Biraz yoğundum bugün. Bakırköy'de işlerim vardı.
Önemli değil.73H tayım yarın yenibosna metroya geleceksen A-163Önceki mesajına cevap veremediğim için özür dilerim. Biraz yoğundum bugün. Bakırköy'de işlerim vardı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.