Vay be. Eski erguvan rengindeyken HT20 bölgesinden gittiğinden beri aracı görmemiştim. Sökülmüş ama en azından ön tekerlek üstü Conecto yazısı hala duruyor. Jantını çok seviyordum. Teşekkür ederim bu fotoğraf içinRick Grimes için çektim. Çünkü o hep A-18XX kodlarını takip ediyor.
41ST -> A-1870
(Yüksek Kalite Çekim)
Ekli dosyayı görüntüle 94264
3 Aralık 2025 - Topkapı
C1947 konusunda hiç sanmıyorum abi mal sahibinin diğer araçları da çok kötü vaziyette bence 2.el araç aldı iett muayenesinden geçemediği için sanayiye gittiYeri burası değil ama C.306 C.1947 inşallah 2025 model "CONECTO." alır.★★★
Şuan görsel kısmına takılmayın. Görseli nasıl olması adına hiç fikir yürütmedim en son düşüneceğim. Şu anlık eski aracının görseli varsa da gösteriyorum. Resme tıklayınca da görsel tam ekran oluyorBoş vakitlerimde kendime eğlence amaçlı bir site tasarlamaya çok yeni başladım. Kodu seçince bilgileri ve internette paylaşılmış tüm görselleri yer alacak. Şu anlık çok başındanyım. Vakit bulabilirsem devam etmek istiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 94229
Aracın plakası gerçekte ho plaka değilken sistemde ho plaka olarak gözüküyor ??
Daha takılmamış olabilirAracın plakası gerçekte ho plaka değilken sistemde ho plaka olarak gözüküyor ??
2017 model buAracın plakası gerçekte ho plaka değilken sistemde ho plaka olarak gözüküyor ??
Bredaya kötü diyeni temsalar kovalasınBredamenarinibus içinse evet fakat e ata ile kaliteyi oturttular.
@hat.76o A-1811 ile A-1825 arasındaki tüm Savaş Petrol Temsaları BMC Procity TR Plus ile değişirken A-1822'nin atlanması ve hala Temsa ile devam etmesi tuhaf değil miA-1822 -> 2013 Model Temsa Avenue LF & 34 KP 0425 - 89A
![]()
03.12.2025 17:15 - Söğütlüçeşme Bilgi Evi Durağı
İnstagram'da 1 yıl önceki bir gönderide A-351'in yeni Otokar aracının fotoğrafı var ama eski aracı ile çalışıyor.Olayını merak ettim.
Kötü değil, arızalıBredaya kötü diyeni temsalar kovalasın
Kilidi açtım kontrol etmeye devam ediyorum. Bu sürede açık kalsınKonuyu komple incelemek için bir süreliğine kilitledim (en geç yarın sabah veya bu gece yatmadan geri açmış olurum).
Fazla ikili dm sohbet konuşmalarına dönmüş mesajları, konuyla ilgisi olmayan mesajları, random sohbete taşımayı düşünüyorum
A-1723, TCV KARAT L CNG olan aracını A-219'un eski aracı AKİA ULTRA LF 12 ile değiştirmiştir
B-1870 ise C-1500 çıkması tahminimce
Ekli dosyayı görüntüle 94427
Yine diyorumA-1822 -> 2013 Model Temsa Avenue LF & 34 KP 0425 - 89A
Ekli dosyayı görüntüle 94329
A-1504 -> 2014 Model Temsa Avenue LF & 34 HO 1848 - 89S
Ekli dosyayı görüntüle 94328
03.12.2025 - Söğütlüçeşme
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.