O40XX serisi 2012 model. Özel üretim olanlar (O1XXX O2XXX O3XXX) 2013 modelbenim için çok özeller. hepsi 2013 özel üretim bu sleeper build
O40XX serisi 2012 model. Özel üretim olanlar (O1XXX O2XXX O3XXX) 2013 modelbenim için çok özeller. hepsi 2013 özel üretim bu sleeper build
biz iettde sadece 2013 otokar görüyoruz bunlar çok öze geliyor banaO40XX serisi 2012 model. Özel üretim olanlar (O1XXX O2XXX O3XXX) 2013 model
Yok maalesef. Soğuk havalarda eve kapanıyorum çıkmıyorum. Gidersem özelden yazarım sana@Rick Grimes bugün o tarafa gitmeyi düşünüyor musun
Tamam bende gitmiyorum bugün ve dünde gitmedim.Bana yaz sen özelden haberleşiriz.Yarın Yaptaş'a uğrayabilirim belki benYok maalesef. Soğuk havalarda eve kapanıyorum çıkmıyorum. Gidersem özelden yazarım sana
Bende Yarın A-1504'e mi gitsem diye düşünüyordum yada salı günüVaktim olsa ben gidecektim B-1918 için ama maalesef vaktim yok
Valla 2025 Otokar için gitmeye değmez benceVaktim olsa ben gidecektim B-1918 için ama maalesef vaktim yok
Bencede değmez cünkü yeni birşey yokValla 2025 Otokar için gitmeye değmez bence
2025 olmasından dolayı değil TCV den döndüğü için yoksa Otokar dan banane Otokar benim için hiç bişey ifade etmiyorValla 2025 Otokar için gitmeye değmez bence
1868 değişirse ben mutlaka gidicem 1504 içinde aynı2025 olmasından dolayı değil TCV den döndüğü için yoksa Otokar dan banane Otokar benim için hiç bişey ifade etmiyor
Hazır gitmişken Mustafa abiye sorsana tahminen ne zaman değiştirecekmiş aracı ?Bende Yarın A-1504'e mi gitsem diye düşünüyordum yada salı günü
Sorarım Mustafa abiye istiyorsan yarın,ama şimdi whatsapp'danda yazabilirim sormak arac değiştirme tarihi için.Hazır gitmişken Mustafa abiye sorsana tahminen ne zaman değiştirecekmiş aracı ?
Sorarım Mustafa abiye istiyorsan yarın,ama şimdi whatsapp'danda yazabilirim sormak arac değiştirme tarihi için.
Haber vericem sana 1504 için Conecto'nun net olduğunu söyleyebilirim şimdidenValla iyi olur kaç aydır gözüm o araçta
A-1752'nin eski aracı benim avatarımda.Ekli dosyayı görüntüle 85853Ekli dosyayı görüntüle 85854
Bölgenin En Kaliteli 2025 Kent'i
A-1752 & Otokar Kent LF (2025)
76O | Avc. Cihangir Mah. - Otogar
Yeni farkediyorum. Heralde değiştikten sonra kapı kodu falan sökülünce çekmişsiniz fotoğrafınıA-1752'nin eski aracı benim avatarımda.
Evet bir süre yenibosna peronlarda kodsuz yatıyordu sonra kaybolduYeni farkediyorum. Heralde değiştikten sonra kapı kodu falan sökülünce çekmişsiniz fotoğrafını
Yarın 4. Levent taraflarına gidebilirim. Denk getirebilirsem B-1884'ü denk getireceğim. Çıkma araçlarda genelde duracak ledinin üstünde eski kodun silinmiş hali oluyorB-1746 dönerken A-1753'ün Temsasını almıştı. Belki de A-1752'nin Temsası da B-1884/86 ikilisinden birine gitmiştir. Sanırım Temsalarını değiştirenler TCV sahiplerine veriyor ya da ucuzdan satıyor olabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.