Otokar kentin yeni makyajlı kasasında sadece elektrikli e kent çıkıyor
Google a baktığımda
Google a baktığımda
Hocam sorunu olmayan araç pek yok gibi zaten. Yeni kasalarda bazı araçlarda problemler çıktı belki biliyorsunuzdur.Cobra da citiport ta kronik sorunu olan arabalar benim sıralamam şu şekildedir
Mercedes Benz New Conecto
Bmc Procity TR plus
Otokar Kent LF
Isuzu Citiport
Güleryüz Cobra GD272LF
Bu cobra ve citiport fabrikadan sorunlu geliyor direkt cobra da mesela ön takımdan ses geliyor şanzıman yazılımında sıkıntı oluyor citiportta ise fabrikadan çıkar çıkmaz her yerinden ses geliyorHocam kronik sorunu olmayan yeni kasa araç pek yok zaten. Bazı new Conecto'lar bile hararet yapabiliyor.
Cobra'da süspansiyon gacırtısı var, Citiport'da da Cummins motor çatara patara çalışmasa da avaz avaz bağırıyor. Belki yalıtım artırılarak çözülebilir.Bu cobra ve citiport fabrikadan sorunlu geliyor direkt cobra da mesela ön takımdan ses geliyor şanzıman yazılımında sıkıntı oluyor citiportta ise fabrikadan çıkar çıkmaz her yerinden ses geliyor
Temsanın 2015 leri temiz olanları çok temiz abi Mesela C992 bin Mercedes e değişmem"OTOKAR KENT LF." 'ler gayette güzel araçlardır. Asıl teneke araçlar piyasaya ilk çıkan "AKİA BMC." 2011 2012 2013 baş ve orta model 2014 ve 2015 model "TEMSA ve bütün "KARSAN." otobüs ve "JEST." 'dir.❤❤❤
★★★
C-253'te 2015 Temsa ve gayet güzel. Ayrıca binmiş olduğum tek 2015 Temsa.Temsanın 2015 leri temiz olanları çok temiz abi Mesela C992 bin Mercedes e değişmem
Tam A-1559'a göre bu cizimTitreyenSA ile Torpilbeyköy'e bir Turtle gibi gidiyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 94001
C.253 'ün şoförü bana söylemişti inşallah orjinâl olarak %100 doğrudur "OTOKAR KENT LF." alacakmış.C-253'te 2015 Temsa ve gayet güzel. Ayrıca binmiş olduğum tek 2015 Temsa..
B-295 de var 2015 Avenue. O da temiz araçTemsanın 2015 leri temiz olanları çok temiz abi Mesela C992 bin Mercedes e değişmem
A-1714 daha temiz.B-295 de var 2015 Avenue. O da temiz araç
Yaw hehe A-1714'ü gör sonra konuş.B-295 görülecek en temiz temsadır daha önce 39Y de bindim
İki aracında Google'dan görsellerine baktım. A-1714 baya sıradan normal bir temsa. B-295 kat kat daha iyiYaw hehe A-1714'ü gör sonra konuş.
B1900 b1508 b1537de temizB-295 de var 2015 Avenue. O da temiz araç
Eskiden B-295'in şoförü ile yolcu arasında kavga çıkmıştı o şoför işten atılmıştı o aklıma geliyor.İki aracında Google'dan görsellerine baktım. A-1714 baya sıradan normal bir temsa. B-295 kat kat daha iyi
Ekli dosyayı görüntüle 94052
Ekli dosyayı görüntüle 94053
A-1714 şöforü yapmaz ama.Eskiden B-295'in şoförü ile yolcu arasında kavga çıkmıştı o şoför işten atılmıştı o aklıma geliyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.