Pazar olabilir. Cumartesi Esenyurt'tayım.
İyi A-1522 ve A-1676 tenekeleri ne alemdePazar olabilir. Cumartesi Esenyurt'tayım.
Valla benide cok şaşırttılar Arıza yapıyorlar genellikle ama devirleri yüksek 4000rpm Otokarların 3000rpmBugün denk gelmedim onlara. O BMC'ler arıza yapmamış, şaşırdım. A-1506'dan daha dakikler. Seferlerine yetişiyorlar. Bazen de sollayabiliyorlar.
Ben tam senlik bir şarkı buldumSevdiğim kız var yakında olabiliriz sevgili ondan yanında fazla yapamam profil de aşk şarkıları önerir misiniz
Vayy
Beni çok alakadar ediyor. Hepiniz iyi bir ruhiyette olursanız ben de iyi olurum arkadaşlar.Başlığı amacı dışında kullanıyorsun bizi ne kadar alakadar eder senin fotoğraf çekmen
A-1871'de var bu ara ama tatil konusu iyi oldu . En azından şoforlerimizin dinlemeye de ihtiyacı var76O/89S/89/97M Grubuna A-1813 geldikten sonra 1 araca tatil günü çıkmış. 3-4 gündür takip ediyorum 1 araç görev almıyor.
Şu ana kadar gördüğüm: A-1862, A-1868, B-1861 bugün ise A-1840 görev almayıp tatil
tamir olarak kullanmış
Durakta fotoğrafını çekmiştim ancak sadece dıştanB1737 2017 model temsa avenue aracını 2025 model 0 km güleryüz cobra ile değiştirmiştir böylelikle Ferahevler bölgesinde temsa avenue plus kalmamıştır
C-1751 satılıp Anadolu yakasına gitmişti. C-1752 geriye kaldı ve araçtan 2 gün önce sinyal alınmış olabilir mi acaba?Kavacık Medipol Üniversitesi yanında 2 tane yeni kasa Mercedes Conecto üstünde herhangi bir kod yazmadan duruyor. Araçlar eski ,yenisi mi gelecek yoksa ölü kodlar mı canlanacak merakla bekliyorum
A-1719 İST ÖZEL TAŞIMACILIK olabilir mi? A-1559 ile beraber 2 güleryüz daha değişicek demişlerdi 2 tane 2013 1 tane 2014C-1751 satılıp Anadolu yakasına gitmişti. C-1752 geriye kaldı ve araçtan 2 gün önce sinyal alınmış olabilir mi acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 92744 Ekli dosyayı görüntüle 92743
En azından A-1722 veya A-1723'ün 1 tane de olsa TCV olarak çalışmasını isterdim
Plakası 34 PBG 222'miş HO plakası söküldüğü için ÖHO çıkması mı belli olmuyorBu araç Ankara'ya satılan araçlardan mı ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.