Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mustafa abinin varlığından haberim ama hiç ona denk gelemedim ben gittiğimde genelde hep Hakkı abi oluyor .
Mustafa abi bana cok yakın oturuyor o demişti Conecto olacak arac diye bu arada Numarası var bende istediğin zaman gel dedi 97M 76O 89 89S

Son düzenleme:
Bu tenekeler yüzünden unutmuyorum 50B’nin bir tane ring seferi iptal olmuştu geçen hafta mı ne ondan sonraki paket gelmişti ömür’e kadar ayakta gittim bir tane dırakta bir tane amca 30-40 dakikadır otobüs bekliyorum demişti

Yanlış yere yazdıysam taşıyabilirsiniz
Çok doğru valla. Bu tenekeler yüzünden bir sürü insan duraklarda bekledi. En azından sayıları gittikçe azalıyor

Kaç ay olalı 89'a binmiştim en öne oturmuştum şoförde oğlunu aramıştı.Sanırım ziyarete geleceklermiş.Şoför ona dedi saat kaç oldu hala çıkmadınız mı falan diyordu vallaha öyle kısa tartışmışlardı ama ya A-1879'du ya da otokardı.Otokar ise A-1871 olma ihtimali yüksek hatırlamıyorum

Kaç ay olalı 89'a binmiştim en öne oturmuştum şoförde oğlunu aramıştı.Sanırım ziyarete geleceklermiş.Şoför ona dedi saat kaç oldu hala çıkmadınız mı falan diyordu vallaha öyle kısa tartışmışlardı ama ya A-1879'du ya da otokardı.Otokar ise A-1871 olma ihtimali yüksek hatırlamıyorum
89A'nın araçları değil bu söylediklerin. 76O bölgesi araçları

20220517_203509.jpg

Yıl 2022 Otobüs sevdasına bu arac sayesinde başladım...

Otokar gelsin zaten iett’de sadece otokar gönderiyor banliyölere yabancılık çekmeyelim (!)
Otokar a laf etme iyidir :) araç sahipleri genelle kobra yanlısı oluyor. Ama vatandaş olarak bölgemizde Mercedes - bmc de görmek isterim. C-1091 hariç bölgede yeni kasa bmc yok

Otokar a laf etme iyidi
Valla hocam Avrupa Yakasına gel 2025 Modelinden nefret edersin. Araçlar o kadar havasız ki eğer camlar açık değilse nefes darlığı yaşıyorsunuz. Resmen 4 tekerli tabut gibi. Kaç kere araçtan inmek zorunda kaldım. Nefes aldığımı hissedemiyordum

Otokar a laf etme iyidir :) araç sahipleri genelle kobra yanlısı oluyor. Ama vatandaş olarak bölgemizde Mercedes - bmc de görmek isterim. C-1091 hariç bölgede yeni kasa bmc yok
Otokarlar çok güzel bence de kurtköy, yunus garajının çevresi full otokar. Buna da ÖHO otokarlar eklenince çeşit kıtlığı çekiyoruz

Otokarlar çok güzel bence de kurtköy, yunus garajının çevresi full otokar. Buna da ÖHO otokarlar eklenince çeşit kıtlığı çekiyoruz
Valla İETT özel seri olan 2013 model 290LF'lere laf ettirmem çok güzeller fakat 2025 Model Kent LF'yi günahım kadar sevmem

Geri
Üst Alt