Mustafa abi bana cok yakın oturuyor o demişti Conecto olacak arac diye bu arada Numarası var bende istediğin zaman gel dedi 97M 76O 89 89SMustafa abinin varlığından haberim ama hiç ona denk gelemedim ben gittiğimde genelde hep Hakkı abi oluyor .
Mustafa abi bana cok yakın oturuyor o demişti Conecto olacak arac diye bu arada Numarası var bende istediğin zaman gel dedi 97M 76O 89 89SMustafa abinin varlığından haberim ama hiç ona denk gelemedim ben gittiğimde genelde hep Hakkı abi oluyor .
Tüvtürk Muayene Tarihi Geçmiş .Ekli dosyayı görüntüle 85766
HAYDAA BUNA NOLDU BÖYLE
Gecince araç yatırıyorlarmıTüvtürk Muayene Tarihi Geçmiş .
Şuna cevap verebilirmisin rica etsem@hat.76o A-1871'de gözlüklü abi var tanıyormusun ben biliyorum onu Öğlene kadar calışıyor genellikle ve burada oturuyor
İskender Abi o çok kral adam biraz kısa ve tombul bir abi@hat.76o A-1871'de gözlüklü abi var tanıyormusun ben biliyorum onu Öğlene kadar calışıyor genellikle ve burada oturuyor
Bu tenekeler yüzünden unutmuyorum 50B’nin bir tane ring seferi iptal olmuştu geçen hafta mı ne ondan sonraki paket gelmişti ömür’e kadar ayakta gittim bir tane dırakta bir tane amca 30-40 dakikadır otobüs bekliyorum demiştiVay be, bu da gitti.
50B -> B-1860
B-186X serisindeki son Temsa:
Ekli dosyayı görüntüle 85588
Ekli dosyayı görüntüle 85589
7 Ekim 2025 - Şehitlik
Çok doğru valla. Bu tenekeler yüzünden bir sürü insan duraklarda bekledi. En azından sayıları gittikçe azalıyorBu tenekeler yüzünden unutmuyorum 50B’nin bir tane ring seferi iptal olmuştu geçen hafta mı ne ondan sonraki paket gelmişti ömür’e kadar ayakta gittim bir tane dırakta bir tane amca 30-40 dakikadır otobüs bekliyorum demişti
Yanlış yere yazdıysam taşıyabilirsiniz
89A'nın araçları değil bu söylediklerin. 76O bölgesi araçlarıKaç ay olalı 89'a binmiştim en öne oturmuştum şoförde oğlunu aramıştı.Sanırım ziyarete geleceklermiş.Şoför ona dedi saat kaç oldu hala çıkmadınız mı falan diyordu vallaha öyle kısa tartışmışlardı ama ya A-1879'du ya da otokardı.Otokar ise A-1871 olma ihtimali yüksek hatırlamıyorum
89 hocam89A'nın araçları değil bu söylediklerin. 76O bölgesi araçları
Pardon pardon. Kesme işaretini görmemişim direkt 89A algıladı gözlerim89 hocam
C-1000 serisinde araç yenileme hususunda Otokar ve Kobra arasında tatlı bir yarış varC-1062 bu zamandan beri servis dışı
Ekli dosyayı görüntüle 85801Galiba Büyük ihtimalle model yükseltip sıfır otokar kent alacak
Otokar gelsin zaten iett’de sadece otokar gönderiyor banliyölere yabancılık çekmeyelim (!)C-1000 serisinde araç yenileme hususunda Otokar ve Kobra arasında tatlı bir yarış var![]()
Otokar a laf etme iyidirOtokar gelsin zaten iett’de sadece otokar gönderiyor banliyölere yabancılık çekmeyelim (!)
Valla hocam Avrupa Yakasına gel 2025 Modelinden nefret edersin. Araçlar o kadar havasız ki eğer camlar açık değilse nefes darlığı yaşıyorsunuz. Resmen 4 tekerli tabut gibi. Kaç kere araçtan inmek zorunda kaldım. Nefes aldığımı hissedemiyordumOtokar a laf etme iyidi
Otokarlar çok güzel bence de kurtköy, yunus garajının çevresi full otokar. Buna da ÖHO otokarlar eklenince çeşit kıtlığı çekiyoruzOtokar a laf etme iyidiraraç sahipleri genelle kobra yanlısı oluyor. Ama vatandaş olarak bölgemizde Mercedes - bmc de görmek isterim. C-1091 hariç bölgede yeni kasa bmc yok
Valla İETT özel seri olan 2013 model 290LF'lere laf ettirmem çok güzeller fakat 2025 Model Kent LF'yi günahım kadar sevmemOtokarlar çok güzel bence de kurtköy, yunus garajının çevresi full otokar. Buna da ÖHO otokarlar eklenince çeşit kıtlığı çekiyoruz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.