89A bölgesi aracı şuanlık 76O/89/89S/97M bölgesinde çalışıyor. Günü birlik olabilir diğer günleri beklemek lazım
A-1823 ile takas gözüküyor şuanlık89A bölgesi aracı şuanlık 76O/89/89S/97M bölgesinde çalışıyor. Günü birlik olabilir diğer günleri beklemek lazım
Ekli dosyayı görüntüle 89378
Çok arıza veriyordu tutmadı araç. Isuzu sevgimi başlatan araçtı. Üzüldüm ciddenA-1517,sarı site de ilana verilmiş
Çok arıza veriyordu tutmadı araç. Isuzu sevgimi başlatan araçtı. Üzüldüm cidden![]()
Maalesef doğruymuş. İlk çektiğim Citiport'tu bir kaç tane görselini atayımIsuzu citiport olarak girdim ama çıkmadı. Özelden linki atabilme şansın var mı?
Evet hatırlıyorum baya güzeldi o zamanlar yaÖzlediğim günler. 146'da tamamen İOAŞ çalıştığı zamanlar.
2021'de TCV ve MAN'lar da çalışıyordu. 146'da ne kadar çok araç vardı...
En sevdiğim otokar kasası. 290LF
Bugünde iki araç aynı çalışıyor. Yarını bekleyelim aynıysa takas olmuşturİnşallah takas gibi bir şey yoktur . Değişir değişmez gitmez umarım
Yaptaş A.Ş'nin garajında yatıyor.Hangi bölgede calışıcak?A-1632 var servis dışı
2025MODEL BMC PROCİTY TR PLUS almış fakat gelmemiş
Eski temsası garajda yatıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.