Her araç 0 olamaz sizin istediğinize göre para kısıtlı şirkete bağlı o kadar araç varİşleri güçleri ziya gibi sallamak zaten başka birşey yok o zaman neden C.041 0KM. "Mercedes-Benz CONECTO." almıyor peki?![]()
Her araç 0 olamaz sizin istediğinize göre para kısıtlı şirkete bağlı o kadar araç varİşleri güçleri ziya gibi sallamak zaten başka birşey yok o zaman neden C.041 0KM. "Mercedes-Benz CONECTO." almıyor peki?![]()
Mükemmel araç"TEMSA." yeni nesil "AVENUE NEO." 'yu 3 gün sonra fuarda tanıtacaktır inşallah dahada kaliteli ve konforlu olur ve motor titremeside yoktur inşallah klimasıda yazları en soğuk derecede çalışır.❤❤❤
★★★
Ekli dosyayı görüntüle 83998
Nazar mı değdirdim? Bugün çalışmıyor. Yatıyor.A-1687'ye bu sene üzüldüm. Araç bu sene çok kaza yaptı ama helal olsun. Bu kazalara rağmen araç toplanıyor ve çalışıyor.
3-4 Gündür çalışmıyordu sanırımNazar mı değdirdim? Bugün çalışmıyor. Yatıyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.