Bu dediklerimi anlayabilmeniz için 76O - BN1 - 89A bölgelerinde 2025 Otokara binmeniz gerekiyor. Dört tekerlekli tabut gibi bir süre sonra havasızlıktan nefes alamıyorsunuz. Klimaya dair hiçbir icat yok bu bölgedekilerin
Ben de bunun bir abartı olduğunu düşünüyorum, bir ara deneyeceğim sıfır Kentlerden birini.2013 temsa konforsuzluğunu bir aracın yakalaması zordur
Tabiki abartıydı mübalağa yaptım. Titreyensayı bu konuda kimse geçemezBen de bunun bir abartı olduğunu düşünüyorum, bir ara deneyeceğim sıfır Kentlerden birini.
Konuma göre söylüyorsanız konumu güncel değil bence C1504 le beraber anadoluda çalışacaklarC-1506 büyük ihtimalle A bölgesinde çalışacak. 98H kesin gibi ama 92Ş/98H mi 97GE/89K/141M/98H mi?
A-799 hatırladığım kadarıyla sanırım en fazla farklı model kullanan ve araç değiştiren kodduEski aracı Citiport, İstanbul'daki ilk sarı boyalı özel halk otobüsü olarak A-799 kodunda çalışmıştı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.