Ön ve arka farları Sultan giga ( Sultan Ciga)
Ön ve arka farları Sultan giga ( Sultan Ciga)
Mercedes Benz yeni Conecto (2026 kasa) gelse efsane olurİlk İETTye gelsin
O zaman otobüsün detaylı resimlerini yükleyebilir misin? Sana zahmet.Ön ve arka farları Sultan giga ( Sultan Ciga)
Evet sadece bunlar tezeller bizim iuaş bölgesindeA-1659 ve B-1525'in arasında A-1638 de vardır Tezeller olarak.
Sensör olsa gerek.Önü Citiport'a benziyor. Özellikle o ortadaki dörtgen kısım. Acaba özel bir şey mi o kısım?
Bana da öyle geldi. Otokar fabrikasında üretilecek olan Conecto'da da buna benzer bir tasarım olursa , Stellantis Doblo gibi olurÖnü Citiport'a benziyor. Özellikle o ortadaki dörtgen kısım. Acaba özel bir şey mi o kısım?
A-364 -> 2022 Isuzu Citiport - 76O (@hat.76o özel olsun)
Ekli dosyayı görüntüle 82778
Ekli dosyayı görüntüle 82779
Ekli dosyayı görüntüle 82780
Ekli dosyayı görüntüle 82781
Ekli dosyayı görüntüle 82782
21.09.2025 - Sefaköy
Bende binmedim. İlk Sefaköy'e girişte yakaladım. Sonra sefaköy girişte o kadar trafik vardı ki normal yürümeyle Kartaltepe de yine yakaladımBen bugün bu araca binme fırsatım olmadı . Zafer abimin aracı A-363'te idim bugün
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.