Evet 1684 ile gittim şoförü tanıdık ya Mazot aldık sonra garajaA-1684?
Maviydi. Yeşil olanlar İETT’nin temiz otobüsleri mi neydi, citarılarda vardıEskiden Özel Halk Otobüsleri mavi yeşil değil miydi ? Turkuaz ve yeşil gibi bir renkti . Artık hepsi bütün otobüsler sarı oldu gailba .
Mavi Yeşil'den kastı, 2011 önceki boyamaydı. Yani 2011'den önce öyleydi.
A-873 2020'ye kadar o boyayla çalıştı.
Garajın içinde olmuştu sanırım.Başka bir araç yandan çarpmıştı Procity'e.Ama kodunu hatırlayamadım@Routewatcher yarın bir araç dönüyor bizim bölgeye kazadan dolayı 1,5 aydır yatıyordu
Dün ben de çektim onu. İncirli'de.
A-1658 34 DK 9258Garajın içinde olmuştu sanırım.Başka bir araç yandan çarpmıştı Procity'e.Ama kodunu hatırlayamadım
Evet dediğin arac yapılmış sıfırdanA-1658 olabilir
Atsana merak ettim.Dün ben de çektim onu. İncirli'de.
İstanbul içine geri satılır mı acabaOtokar atalay bayiisinde
A-1805 için geldim. Park halinde esentepe garajında duruyor. Arka taraftan ilk defa net görme fırsatım oldu. Güleryüz logosu kırmızıya boyalıydıUzun zaman sonra solo karsandayım. 500L K1223. Motora en yakın koltuktayım. Çok sesli çalışıyor müziği duyamıyorum
C-1506 Esenler Sanayi Sitesinde sinyal vermiş. C-1504 ise 94 km/h ile denizde uçuyorA-1722, B-1742 ve B-1918 büyük ihtimalle C-1504, C-1506, C-1507 ile yer değiştirdi veya onlar yerine onlar geldi.
metrobüslere ne zaman baksam durum buC-1506 Esenler Sanayi Sitesinde sinyal vermiş. C-1504 ise 94 km/h ile denizde uçuyor
Ekli dosyayı görüntüle 86657 Ekli dosyayı görüntüle 86658
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.