Onları bende seviyordum ama burada direkt onlar ilk önce değiştiler A-1865/66Gri tutma direkli Temsa'lar yani 2015 modeller çok iyi. Bindiğim zamam hep memnun kaldım. (Silivri'dekiler Hariç.)
Onları bende seviyordum ama burada direkt onlar ilk önce değiştiler A-1865/66Gri tutma direkli Temsa'lar yani 2015 modeller çok iyi. Bindiğim zamam hep memnun kaldım. (Silivri'dekiler Hariç.)
Bölgeden A-1876 2015 Temsa. A-1869'un eski, A-1876'nın yeni aracı, gayet iyi.Onları bende seviyordum ama burada direkt onlar ilk önce değiştiler A-1865/66
Yine C-1623 örneği vereceğim. Araç 1 ay boyunca son sinyali kartaltepe de kaldı ama hep devam etti. Sonra da sinyali kendiliğinden düzeldiA-347'nin sinyali 2 gün önceden Dolapdere San.Sit de kalmış ama çalışmaya devam ediyor.Böyle durumlarda bir şey olmuyorsa konum önemli değil o zaman
İETT araçlarında sinyal sorunu daha sık oluyor. Hep geçmişte kalıyor sinyalleriYine C-1623 örneği vereceğim. Araç 1 ay boyunca son sinyali kartaltepe de kaldı ama hep devam etti. Sonra da sinyali kendiliğinden düzeldi
Bu araçlar yerine ne tercih edilecek acaba. Fenertepe bölgesine özel olması çekici hale getiriyor araçları tabiki de orijinal hali cngli olması. En azından sağlam çalışıyorlar o kadar yola rağmen ve yaşları 11 olmuş
@yusuf_atay bu hangi site dmden atabilir misin
Teşekkür ederimAraç Kilometre ve Muayene Sorgulama | HGS
HGS uygulamaları ile ikinci el araçlar için kilometre ve muayene sorgulamak artık çok kolay! HGS Araç KM Sorgulama, HGS Araç Muayene Sorgulama, HGS Araç Kilometre Sorgulamahgs.pttavm.com
dün bunu kalkarken görüpte kaçırmıştım çekim içinB-1920 Artık Alcoa Jantlı 2017 Modeldir
Ekli dosyayı görüntüle 82463
Vizyon baya iyi ya bakım konusunda 1-0A-1751 -> 2014 Temsa Avenue LF - 76O
Ekli dosyayı görüntüle 84979
A-1819 -> 2013 Temsa Avenue LF - 76O
Ekli dosyayı görüntüle 84980
05.10.2025 17:04 - Küçükçekmece E5
Kesinlikle Vizyon temsaları hiç rahatsız etmiyor fakat Savaş'ınVizyon baya iyi ya bakım konusunda 1-0
Yaptınız mı?Diğer araçlara da eve gidince bakıcam. Belki içinde fotoğraflarını çektiğim araç vardır. Oradan da nesli ortaya çıkar
Yaptım ama maalesef istediğin kodlar yok hocam. Avrupa yakasında yaşadığım için C kodlu çok az araç çekmişim. Genelde fotoğraflarım A ve B kodlu araçlarYaptınız mı?
Ben bakıcaktım fakat 100 TL diyor şahsen değmez@yusuf_atay hocam zahmet olmazsa A-1504 ve A-1751'de plaka sorgulamadan bakabilir misiniz ?
Hocam kart numarasını 00 yapın CVC yi 000 yapın parasız yapılıyorBen bakıcaktım fakat 100 TL diyor şahsen değmez![]()
Teşekkürler deneyeceğim hocamHocam kart numarasını 00 yapın CVC yi 000 yapın parasız yapılıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.