D-139 zaten özel ithal avenue
Vardı öncedenB-1927 kodu önceden var mıydı? Sıfırdan kod olarak mı geliyor
Yeniden bir düzenleme yapılabilirYalnız, B-1921-B-1927 arası araçlar nasıl HO plaka alacak? HO plaka listesi PDF'sinde o kodlar görünmüyor.
benimki 1714 97T'de son günü bugün yarın 31'de97T -> A-1714, B-301
Ekli dosyayı görüntüle 83884
Ekli dosyayı görüntüle 83885
29 Eylül 2025 - İncirli
Yediemin otoparkında gözüküyor. Hacizlik durumu var sanırım.C-432 mart 2024ten beri çalışmıyor
Toplam 2025 model marka araç sayıları: 203 -> 224 ( Bu mesajdan 24 gün geçmiş. Güncel olarak 29 Eylül 2025 16:04 itibariyle)Toplam 2025 model marka araç sayıları: 203 (05.09.2025 23:37 itibariyle. Her yeni gün sayıları artacaktır)
BMC: 74 (Procity TR)
Güleryüz: 38 (GD-272 LF (33) + Cobra DD (5))
Isuzu: 5 (Citiport (4) + Novociti (1))
Mercedes: 25 (Yeni Conecto)
Otokar: 61 (Kent LF)
Şuan en fazla BMC ondan sonra Otokar mevcut. En az ise Makyajlı kasa Isuzular
ÖZULAŞ FİLOSU YENİLENİYOR
33 Yıllık Güvenli Ulaşım Hizmeti İstanbul’da Devam Ediyor
İstanbul’un toplu ulaşımda öncü kuruluşlarından Özulaş Toplutaşım A.Ş., 2025 yılında filosunu güçlendirerek yolcularına daha modern ve güvenli bir hizmet sunuyor.
33 yıldır 453 otobüslük güçlü filosu ile İstanbullulara hizmet veren Özulaş, bu yıl 53 yeni ve sıfır kilometre konforlu otobüsü filoya dâhil etti.
YOLCU MEMNUNİYETİNDE KURUMSAL YAKLAŞIM
Özulaş, her zaman yolcu memnuniyetini ön planda tutarak “güvenli ve kaliteli taşımacılık” vizyonunu geliştiriyor. Ortakları ve deneyimli kaptan şoförleriyle toplu taşımacılığın standartlarını yükselten şirket, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki bölgesel hatlarında yolcularına konforlu seyahat imkânı sağlıyor
YÖNETİM KURULUNDAN KARARLI DESTEK
Özulaş A.Ş. Başkanı Sedat Şahin ve yönetim kurulu, bu hizmetin sürdürülebilirliği için büyük bir gayretle çalışıyor. Kurumsal yönetim anlayışıyla filonun modernizasyonundan personel eğitimine kadar her alanda kaliteyi artırmaya odaklanan yönetim, İstanbul halkına kesintisiz, güvenli ve konforlu ulaşım sağlama hedefiyle yatırımlarını sürdürüyor.
Ekonomik sıkıntılara rağmen modernizasyon yatırımlarına ara vermeyen Özulaş Toplutaşım A.Ş., İstanbul halkına daha çevreci ve verimli bir ulaşım ağı sunmayı hedefliyor. Şirket, her geçen gün teknolojik altyapısını güçlendirerek şehrin toplu ulaşım vizyonuna katkı sağlamaya devam ediyor.
Bu hamle ile Özulaş, “kaliteli ve güvenli taşımacılık” anlayışını bir adım öteye taşıyarak İstanbul’un toplu ulaşımında öncü rolünü pekiştiriyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.