Hem vercell'de plakayı arattığımda çıkmadıBu aracın kodu nerede? (Fotoşop değildir).
Ekli dosyayı görüntüle 8243912A -> C-171
18 Eylül 2025 - Karacaahmet
Hem vercell'de plakayı arattığımda çıkmadıBu aracın kodu nerede? (Fotoşop değildir).
Ekli dosyayı görüntüle 8243912A -> C-171
18 Eylül 2025 - Karacaahmet
Vercel'e HO plaka hemen düşmüyor. "34 KZ 7592" plakasıHem vercell'de plakayı arattığımda çıkmadı
2016 modellere sadece OTOKAR KENT LF denecekB-1728 2012 model Güleryüz Cobra GD272LF olan aracını 2016 model Otokar Kent 290LF ile değiştirmiştir
Ayna yok
Doğru'da bir detay daha var dikkatli bakAyna yok
Anadolu garajında Otokar'lar varken (yıl 2018 falan) arka tarafı kodsuz ve logosuz araca denk gelmiştim. Ön tarafında da kodu yoktu, sadece yan taraflarda kod yazıyordu.Arka tarafı kodsuz ve logosuz ilk defa görüyorum. Kaza falan mı yaşadı acaba?
Kodun solunda küçük beyaz bir iz var onu gördüm o değilse nedir?
2016 dan sonra Otokar Kent LF oldu yanlış bilgi verme boş yere2016 modellere sadece OTOKAR KENT LF denecek
2017 modellerde sanırsam şanzıman ve motor değişimi olduğu için 2017'den sonrakilere Otokar Kent LF deniyor . Aslında gerçek ismi Otokar Kent 300 LF ama bizim dilimize Kent LF olarak yapıştığı için (halk ağızı diyelim) böyle söylüyoruz . Yanlış anlaşılma olmasın2016 modellere sadece OTOKAR KENT LF denecek
Cama bak istersenKodun solunda küçük beyaz bir iz var onu gördüm o değilse nedir?
Sen çıkmışsın
Evet ama mesela o değil ayna ve camSen çıkmışsın
kırılan ayna yerinin sol alt caprazında.Camda ne var ki anlayamadım.
hafif kazaya karışmış bencekırılan ayna yerinin sol alt caprazında.
Evet maddi hasarlı kaza bu birde sarj dinamosu'da bozulduhafif kazaya karışmış bence
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.