Ama hatsız ve bir şey yazmıyordu belki temizlik vb. içindir
Kaynak?OTOKAR ve DAIMLER-BENZ arasında yapılan anlaşma sonucu, 2029 yılına kadar MERCEDES-BENZ CONNECTO modelleri SAKARYA'da bulunan OTOKAR Fabrikasında üretilecektir.
Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş. (OTKAR), Daimler Buses GmbH ve Mercedes-Benz Türk A.Ş. ile imzaladığı üretim sözleşmesi kapsamında Mercedes-Benz Conecto modelinin üretimini Sakarya fabrikasında üstleneceğini duyurdu.Kaynak?
Otokarın sadece birleştirmsi kötü olmuş. MB Türk’ün aracı daha yerliydi. Yerlilik oranına nasıl bir etkisi olacak acabaOtokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş. (OTKAR), Daimler Buses GmbH ve Mercedes-Benz Türk A.Ş. ile imzaladığı üretim sözleşmesi kapsamında Mercedes-Benz Conecto modelinin üretimini Sakarya fabrikasında üstleneceğini duyurdu.
Sözleşme kapsamında tüm malzeme ve parçalar Daimler Buses/MBT tarafından tedarik edilecek, Otokar ise sadece işçilik ve üretim hizmeti verecek.
Anlaşmanın 2029 yılı sonuna kadar geçerli olacağı, üretime Eylül 2026’da başlanıp 2027’de seri üretime geçileceği ve toplamda asgari 1.400 araç üretilmesinin hedeflendiği belirtildi.
Şirketin KAP’a gönderdiği açıklama şu şekildedir:
Şirketimiz ile Daimler Buses GmbH (Daimler Buses) ve Mercedes-Benz Türk A.Ş. (MBT) arasında imzalanan sözleşme çerçevesinde Daimler Buses'ın Mercedes-Benz Conecto modeli Otokar Sakarya fabrikasında üretilecektir.
İmzalanan sözleşme kapsamında önemli tüm malzeme ve parçalar Daimler Buses/MBT tarafından tedarik edilecek, Otokar ise aslen işçilik ve üretim hizmeti verecek olup, bu kapsamda hak edilecek hizmet gelirleri Şirketimiz finansal tablolarında diğer satışlar kaleminde izlenecektir.
2029 yılı sonuna kadar geçerli olan sözleşme kapsamında, üretim hattı hazırlıklarının tamamlanmasını takiben Eylül 2026'da üretime başlanması ve 2027 yılında seri üretime geçilmesi öngörülmektedir. Sözleşme süresi boyunca toplamda asgari 1.400 araç üretimi hedeflenmekte olup, nihai adetler pazardaki gelişmelere göre belirlenecektir.
![]()
Otokar Otomotiv, Daimler Buses GmbH ve Mercedes-Benz Türk A.Ş. ile üretim anlaşması yaptı
Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş. (OTKAR), Daimler Buses ve Mercedes-Benz Türk ile imzaladığı sözleşme kapsamında Mercedes-Benz Conecto modelini Sakarya’daki tesisinde üretmeye hazırlanıyor.www.borsagundem.com.tr
TCV'ler geri dönmeye başladılar. 76O bölgesi çıkması Temsalarla değişiyorlar geneldeB-1919 kapı kodlu TCV İkitelli Garajında
Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş. (OTKAR), Daimler Buses GmbH ve Mercedes-Benz Türk A.Ş. ile imzaladığı üretim sözleşmesi kapsamında Mercedes-Benz Conecto modelinin üretimini Sakarya fabrikasında üstleneceğini duyurdu.
Sözleşme kapsamında tüm malzeme ve parçalar Daimler Buses/MBT tarafından tedarik edilecek, Otokar ise sadece işçilik ve üretim hizmeti verecek.
Anlaşmanın 2029 yılı sonuna kadar geçerli olacağı, üretime Eylül 2026’da başlanıp 2027’de seri üretime geçileceği ve toplamda asgari 1.400 araç üretilmesinin hedeflendiği belirtildi.
Şirketin KAP’a gönderdiği açıklama şu şekildedir:
Şirketimiz ile Daimler Buses GmbH (Daimler Buses) ve Mercedes-Benz Türk A.Ş. (MBT) arasında imzalanan sözleşme çerçevesinde Daimler Buses'ın Mercedes-Benz Conecto modeli Otokar Sakarya fabrikasında üretilecektir.
İmzalanan sözleşme kapsamında önemli tüm malzeme ve parçalar Daimler Buses/MBT tarafından tedarik edilecek, Otokar ise aslen işçilik ve üretim hizmeti verecek olup, bu kapsamda hak edilecek hizmet gelirleri Şirketimiz finansal tablolarında diğer satışlar kaleminde izlenecektir.
2029 yılı sonuna kadar geçerli olan sözleşme kapsamında, üretim hattı hazırlıklarının tamamlanmasını takiben Eylül 2026'da üretime başlanması ve 2027 yılında seri üretime geçilmesi öngörülmektedir. Sözleşme süresi boyunca toplamda asgari 1.400 araç üretimi hedeflenmekte olup, nihai adetler pazardaki gelişmelere göre belirlenecektir.
![]()
Otokar Otomotiv, Daimler Buses GmbH ve Mercedes-Benz Türk A.Ş. ile üretim anlaşması yaptı
Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş. (OTKAR), Daimler Buses ve Mercedes-Benz Türk ile imzaladığı sözleşme kapsamında Mercedes-Benz Conecto modelini Sakarya’daki tesisinde üretmeye hazırlanıyor.www.borsagundem.com.tr
Tam olarak öyle değil. Malzemeler falan MB'den işçiler sadece Otokar'danİmzalanan sözleşme kapsamında önemli tüm malzeme ve parçalar Daimler Buses/MBT tarafından tedarik edilecek, Otokar ise aslen işçilik ve üretim hizmeti verecek olup, bu kapsamda hak edilecek hizmet gelirleri Şirketimiz finansal tablolarında diğer satışlar kaleminde izlenecektir.
Korktum bir an Otokar üreticek diye ne oldu acaba ds böyle bir şey yaptılar. Mercedes kaliteyi bozmasın daTam olarak öyle değil. Malzemeler falan MB'den işçiler sadece Otokar'dan
yanlış girmemişlerse 1 milyon KM yapmış araç12 gündür çalışmayan A-1005 hatla beraber tam 6 milyon TL ye satılıkta
a0 paragraf okuma
Ahhhhhhhhhh yapma artık mercedeste otokar oldu Offff
Hocam hızlı okumaya alışmışım bazen anlamıyorum şıklar yoka0 paragraf okuma
Her iki bölgede de çalışıyor diye biliyorumA-1688 98AB'de bölgemi değiştirmişti
@Mert. in bölgesinin aracı değilmiydi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.