Maalesef o Tezeller'in 2 ya da 3 seneye çalışma ömrü doluyor yaş kuralından dolayı.O bambaşka birşey zaten ben o aracı ilk gördüğümde cobra sanmıştım yakından bakınca anladım Tezeller olduğunu sahibi çok iyi bakıyor araca vallaha
Maalesef o Tezeller'in 2 ya da 3 seneye çalışma ömrü doluyor yaş kuralından dolayı.O bambaşka birşey zaten ben o aracı ilk gördüğümde cobra sanmıştım yakından bakınca anladım Tezeller olduğunu sahibi çok iyi bakıyor araca vallaha
Eğer ki muayeneden geçebilirse bir 4-5 yılı daha var diye düşünüyorumMaalesef o Tezeller'in 2 ya da 3 seneye çalışma ömrü doluyor yaş kuralından dolayı.
Tezeller Autobus LF1200'lerin çoğu zaten Kayseri yolcusu olur. Belki Antalya'ya ve Burdur'a içlerinden gidenler olur. Ankara'ya ise sadece servis aracı olarak çalışmaya gider. Çünkü Ankara ÖHO esnafının almaya yanaşmak istemediği araçlardan biri Tezeller.Muhtemelen Kayseri yolcusu olur
Hurda'dan hurda'ya geçmişC1825 2012 bmc olan aracını 2017 bmc olarak değiştirmiştir
Her mal sahibinin durumu iyi olmuyor malesef maksat yaş yükseltmek olsun diye değiştiriyorlar.Hurda'dan hurda'ya geçmiş
2017 Procity ile 2021 cobra aynı fiyatta sayılır ben olsam cobra alırdım ama mal sahibinin tercihi karışamayızHer mal sahibinin durumu iyi olmuyor malesef maksat yaş yükseltmek olsun diye değiştiriyorlar.
Aslında bana bakarsanız 2017 procity daha sağlam gibi geliyor çünkü 2021 cobrada motor çok titriyor ve parça bakımından çok kalitesiz plastikler vb. 2017 model procity bu konuda daha iyi hem içeriye tatlı bir motor sesi geliyor hemde parçaları gayet kaliteli tek sıkıntısı koltuk mesafeleri çok dar o sorunu da procity TR modeli ile çözdüler.2017 Procity ile 2021 cobra aynı fiyatta sayılır ben olsam cobra alırdım ama mal sahibinin tercihi karışamayız
Aynen öyle. Bu işi 50 senedir yapan şahıslar da var, sadece büyük şirketler yok piyasada.Her mal sahibinin durumu iyi olmuyor malesef maksat yaş yükseltmek olsun diye değiştiriyorlar.
"AKİA." 'lar normâlde 5 para etmez dandik teneke otobüsler ama minnâcıkta olsa tek katlı ve makyâjlı kasa otobüslerini ve metrobüslerini seviyorum ama en güzel ve en çok sevdiğim otobüsleri ise 2 katlı otobüsü olan "AKİA ULTRA DD." 'lerdir.Akialar iyi olur ama bakım önemli tabi ki
Kesinlikle. Metrobüsleri ve çift katlıları ne kadar güzelse 12 metrelik araçları bir o kadar berbat."AKİA." 'lar normâlde 5 para etmez dandik teneke ama minnâcıkta olsa tek katlı makyâjlı kasa ve metrobüs güzel ama en güzel ve en sevdiğim otobüsü 2 katlı otobüsü olan "AKİA ULTRA DD." 'dir.![]()
Harika olur , Anadolu yakasındaki araçları da hurda vasiyetteSavaş petrolun 2-3 aydır procity tr ile 100 ad otobüs degisecegi söyleniyor değişirse şayet Alibeyköy bölgesinin en güzel araçları olabilme potansiyeli var
Hepsi hurda sadece anadolu değil. Avrupa'daki araclarda aynı şekilde. Araçlarını HO plakaya çevirmekten acizler.Harika olur , Anadolu yakasındaki araçları da hurda vasiyette
Konuştuğum bir çalışanı organizasyon sorunları yaşadığını söylemişti. Para olarak sıkıntıları yokturHepsi hurda sadece anadolu değil. Avrupa'daki araclarda aynı şekilde. Araçlarını HO plakaya çevirmekten acizler.
DoğrudurKonuştuğum bir çalışanı organizasyon sorunları yaşadığını söylemişti. Para olarak sıkıntıları yoktur
Eğer bu durum gerçek olursa eski kasa Temsa Avenue LF ve BMC Procity'lerin çoğu Ankara ve Kayseri yolcusu olur.Savaş petrolun 2-3 aydır procity tr ile 100 ad otobüs degisecegi söyleniyor değişirse şayet Alibeyköy bölgesinin en güzel araçları olabilme potansiyeli var
Oraya bile gitmez bence çoğu hurdaya çıkarEğer bu durum gerçek olursa eski kasa Temsa Avenue LF ve BMC Procity'lerin çoğu Ankara ve Kayseri yolcusu olur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.