Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Muhtemelen Kayseri yolcusu olur
Tezeller Autobus LF1200'lerin çoğu zaten Kayseri yolcusu olur. Belki Antalya'ya ve Burdur'a içlerinden gidenler olur. Ankara'ya ise sadece servis aracı olarak çalışmaya gider. Çünkü Ankara ÖHO esnafının almaya yanaşmak istemediği araçlardan biri Tezeller.

Ankara ÖHO'de en çok tutulan markalar sırasıyla BMC, Güleryüz, Otokar ve Mercedes-Benz (Sözleşmeli olan AHOK'u saymıyorum)

2017 Procity ile 2021 cobra aynı fiyatta sayılır ben olsam cobra alırdım ama mal sahibinin tercihi karışamayız
Aslında bana bakarsanız 2017 procity daha sağlam gibi geliyor çünkü 2021 cobrada motor çok titriyor ve parça bakımından çok kalitesiz plastikler vb. 2017 model procity bu konuda daha iyi hem içeriye tatlı bir motor sesi geliyor hemde parçaları gayet kaliteli tek sıkıntısı koltuk mesafeleri çok dar o sorunu da procity TR modeli ile çözdüler.

Akialar iyi olur ama bakım önemli tabi ki
"AKİA." 'lar normâlde 5 para etmez dandik teneke otobüsler ama minnâcıkta olsa tek katlı ve makyâjlı kasa otobüslerini ve metrobüslerini seviyorum ama en güzel ve en çok sevdiğim otobüsleri ise 2 katlı otobüsü olan "AKİA ULTRA DD." 'lerdir.🤝🤝🤝🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿

Son düzenleme:
"AKİA." 'lar normâlde 5 para etmez dandik teneke ama minnâcıkta olsa tek katlı makyâjlı kasa ve metrobüs güzel ama en güzel ve en sevdiğim otobüsü 2 katlı otobüsü olan "AKİA ULTRA DD." 'dir.🤝🤝🤝🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿
Kesinlikle. Metrobüsleri ve çift katlıları ne kadar güzelse 12 metrelik araçları bir o kadar berbat.

Geri
Üst Alt