Mahallenin o gün içinden geçtiler
Eskiden nasıl hatlar kalkıyordu kim bilir artık sadece torpilbeyköy
İETT araçlarında şoför kodu yerine -501, -511 veya -1, -9 gibi ifadeler varsa o hattaki o aracın yerine verilmiş oluyorİETT'de böyle olay yok şoförün kodu var. Aynı kodun olduğu seferde aynı şoförler diğerlerinde değişiyor
ÖHO'nun çalıştığı hat. Çift katlılarNormalde o hatta özel araçlar mı çalışıyor -11 var çünkü
Şunu okumadan atlamışım özür dilerim şimdi anladımİETT araçlarında şoför kodu yerine -501, -511 veya -1, -9 gibi ifadeler varsa o hattaki o aracın yerine verilmiş oluyor .
İETT araçlarında şoför kodu yerine -501, -511 veya -1, -9 gibi ifadeler varsa o hattaki o aracın yerine verilmiş oluyor
Mesela burada A3001 -> E-58 Hattındaki -11 (6. araç) öho aracı yerine tek sefer yapmış
Ekli dosyayı görüntüle 75563
Aracı buldum. D-176 yerine çalışmış. Mesela onun sadece 17:45 seferini yapmış ve -11 ifadesi yerine İETT aracı geçtiği için sürücü kodu gelmişŞunu okumadan atlamışım özür dilerim şimdi anladım
Bazen tam okumadan yorum yapıyorum
ekspres hatlarda normalde çift katlı vardı?İETT araçlarında şoför kodu yerine -501, -511 veya -1, -9 gibi ifadeler varsa o hattaki o aracın yerine verilmiş oluyor
Mesela burada A3001 -> E-58 Hattındaki -11 (6. araç) öho aracı yerine tek sefer yapmış
Ekli dosyayı görüntüle 75563
Öyle zaten mesajlarımı tam okumadın sanırımekspres hatlarda normalde çift katlı vardı?
mesajlarını direkt okumadım bundan ötürüÖyle zaten mesajlarımı tam okumadın sanırım
Valla tabiri caizse öho araçları pıtır pıtır çıçıyorlar o yüzden İETT sanırım belki de başka nedenleri de vardır. Sonuçta iptal olan sefer yerine takviye olarak geliyor. Takviye de İETT'nin göreviNiye özellikle öho araçları iett ile değişiyor ? 146’nın çalıştığı bölgede başka boşta öho yok mu ?
@Mert.Şuan random koşarak yetiştiğim 89A'da A-1517 denk geldi. Çok mutlu oldum böyle bakmadan random denk gelince![]()
İçi kırmızı koltuk döşemeli. Sadece biraz ses çıkarıyor nerden geliyor anlamadım. 4-5 durak için binmiş olsam da denk gelmesi iyi oldu
Ok sıkıntı yok acele etme akşam atarsınFotoğraf çektim bulanık çıktı ama akşam eve dönünce paylaşırım. Telden paylaşılmıyor düz çektiğim fotoğraf yan yükleniyor. Bilgisayardan anca
Ok sıkıntı yok acele etme akşam atarsın
Burdan itibaren yaklaşık 10 dan fazla paylaştımA-1565 -> 2011 Conecto 98H
Ekli dosyayı görüntüle 75630
Ekli dosyayı görüntüle 75631
31.07.2025 14:25 - Arenapark
Yenikapı Şişli otogar Bakırköy daha çok vardı hatırlamıyorumEskiden nasıl hatlar kalkıyordu kim bilir artık sadece torpilbeyköy
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.