Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İETT'de böyle olay yok şoförün kodu var. Aynı kodun olduğu seferde aynı şoförler diğerlerinde değişiyor
İETT araçlarında şoför kodu yerine -501, -511 veya -1, -9 gibi ifadeler varsa o hattaki o aracın yerine verilmiş oluyor

Mesela burada A3001 -> E-58 Hattındaki -11 (6. araç) öho aracı yerine tek sefer yapmış

Ekran görüntüsü 2025-07-30 215311.png

İETT araçlarında şoför kodu yerine -501, -511 veya -1, -9 gibi ifadeler varsa o hattaki o aracın yerine verilmiş oluyor

Mesela burada A3001 -> E-58 Hattındaki -11 (6. araç) öho aracı yerine tek sefer yapmış

Ekli dosyayı görüntüle 75563
Şunu okumadan atlamışım özür dilerim şimdi anladım
Bazen tam okumadan yorum yapıyorum
Aracı buldum. D-176 yerine çalışmış. Mesela onun sadece 17:45 seferini yapmış ve -11 ifadesi yerine İETT aracı geçtiği için sürücü kodu gelmiş

Ekran görüntüsü 2025-07-30 220210.png

Niye özellikle öho araçları iett ile değişiyor ? 146’nın çalıştığı bölgede başka boşta öho yok mu ?
Valla tabiri caizse öho araçları pıtır pıtır çıçıyorlar o yüzden İETT sanırım belki de başka nedenleri de vardır. Sonuçta iptal olan sefer yerine takviye olarak geliyor. Takviye de İETT'nin görevi

Şuan random koşarak yetiştiğim 89A'da A-1517 denk geldi. Çok mutlu oldum böyle bakmadan random denk gelince 😍 🤤🤤 İçi kırmızı koltuk döşemeli. Sadece biraz ses çıkarıyor nerden geliyor anlamadım. 4-5 durak için binmiş olsam da denk gelmesi iyi oldu
@Mert.

Geri
Üst Alt