76Dnin yarısından az olup 3 saat sefer süresi çıkarmak.
Ekli dosyayı görüntüle 95361
ortalama hız 4.5km/h falan oluyor
76Dnin yarısından az olup 3 saat sefer süresi çıkarmak.
Ekli dosyayı görüntüle 95361
Katılıyorum. Metrobüste indirmesine rağmen 5-10 dakika yürütüyor birde. Şirinevler veya Yenibosna çok iyi olabilir. Marmaray, Metrobüs, metro entegresi daha verimli yapar hattı146-1, Yenibosna Metro veya Şirinevler'e uzatılmalı. Çünkü 146'ya binen yolcuların çoğu Şirinevler'de iniyor. Bazen 146-1 boş KM'ler yapıyor yani otobüs bomboş gidip geliyor.
146-1 şu anda Avcılar'da bitiyor ve sadece Metrobüs hattına geçiş oluyor.
Şirinevler'e uzatılınca Marmaray, Metrobüs, Metro (M1, M9) imkanı olur.
Tuzla bölgesi için ulaşım düzenlemeleri yapılmaya başlandı. 133Ş içinde yıl sonu yetişmezse yıl başından sonra sefer ilavesi düzenlemesi yapılacak. 133TM hattı içinde Orhanlı'daki okullar için revizyon planlaması yapıldı uygun görülürse onaylanacak. 130Ş ile 130ŞT birleştirilerek sefer ilavesi yapılacak gelecek ay133M -> 10-12-2025 itibariyle Haftaiçi 11 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Haftaiçi 6 sefer ilave edilmiştir.
@Gebzeli İETT hatta bir araç eklemiş? İETT tuzlaya çalışmaya başladı hafiften maşallah
KM13 -> 12-12-2025 itibariyle Cumartesi 6 sefer ilave edilmiştir.
Çok güzel gelişmeler. Bugün tuzla marmarayda ilk defa belediyenin midibüsünü gördüm.nereye gidiyor diye sordum bir yere gitmiyormuş. Önünde sivil hizmet aracı gibi bir şey yazıyorduTuzla bölgesi için ulaşım düzenlemeleri yapılmaya başlandı. 133Ş içinde yıl sonu yetişmezse yıl başından sonra sefer ilavesi düzenlemesi yapılacak. 133TM hattı içinde Orhanlı'daki okullar için revizyon planlaması yapıldı uygun görülürse onaylanacak. 130Ş ile 130ŞT birleştirilerek sefer ilavesi yapılacak gelecek ay
Eren Ali başkan ilgili ulaşım sorunları ile tüm Tuzla için çözümler gelecektir. KM12 sefer sıklaştırılması, 130A geri gelmesi, 132T sefer sıklaştırılması da en çok talep edilen noktalarÇok güzel gelişmeler. Bugün tuzla marmarayda ilk defa belediyenin midibüsünü gördüm.nereye gidiyor diye sordum bir yere gitmiyormuş. Önünde sivil hizmet aracı gibi bir şey yazıyordu
132T’nin saatleri hafta sonu hariç pek sıkıntı değil gibi gözüküyor. Orhanlı TOKİ’nin oraya bir peron tahsis edilip (körüklü girebilecek bir şekilde) oradan Kartal Metro’ya gidecek bir hat önermiştim. Böyle olursa 132T rahatlayacaktır.Eren Ali başkan ilgili ulaşım sorunları ile tüm Tuzla için çözümler gelecektir. KM12 sefer sıklaştırılması, 130A geri gelmesi, 132T sefer sıklaştırılması da en çok talep edilen noktalar
Yahu ben bugüne kadar İETT'nin hiçbir şeyini normalleştirmedim normalleştirmemde.Bence hatalısın. Falanca hattın saatlerinde değişikliğe gidildi diye bu haber olmamalı tamam mı. Ben senden de öte İETT'ye kızıyorum. Önceden böyle birşey yoktu. Yani ne haber değeri olur ki bi hattın saatinin değiştirilmesi. Bu sırf iş yapıyoruz gibi görünmek için bence.
Mesela hangi hattı ele alalım atıyorum kafadan 31 hattının 19:20 seferi 19:40 olarak değiştirildi ee bunu neden duyuru olarak paylaşır ki İETT.
Önceden ne sefer artırımlarında böyle birşey vardı nede saat güncellemelerinde.
Yeni hat açıldığında veya güzergah değişikliği olduğunda duyuru yapılırdı. Öbür türlüsü İETT'nin bu yaptığı çöplükten fazlalıktan göz ve beyin yormaktan başka birşey değil.
Daha acısı olanı sizde iyi birşey gibi İETT'nin bu yaptığını normalleştirip paylaşıyorsunuz. Tepki gösterene de toplu linç girişiminde bulunuyorsunuz adeta. Ben anlamıyorum neden bir kez olsun doğrunun yanında durmazsınız da doğru söyleyeni dokuz köyden kovarsınız. Hiç öz eleştiri yapmayın zaten.
İETT'ye diyeceğinize ya kardeşim bu nedir siz bizimle kafa mı buluyorsunuz sefer saati güncellemelerini neden paylaşıyorsunuz ve bunu alışkanlık edindiniz diyeceğinize aksine sizde İETT'nin yaptığını normalleştirip paylaşıyorsunuz.
Güncellemeymiş ne güncellemesi ya bu android uygulaması mı güncelliyorsun İETT onun adı sefer saati hareket saati değişikliğidir neyse işte.
Ben buraya vuralı savunmaya gelmedim doğruyu savunmaya geldim. Yoksa vural da zamanında benmle az tartışmadı. Zamanında ses çıkarmazsanız ses çıkaranlar bir bir gider ve o yılan sizi de sokar. En ufak bi eleştiriye tahammül yok.
Neden haber değeri taşımasın saat değişikliği? İnsanlar eski otobüs saatini mi beklesin? Bence de 1-2 seferin saatinin değiştirilmesi paylaşılmamalı fakat asıl işbilmezlik bu değişen saatleri iettnin paylaşmamasıdırBence hatalısın. Falanca hattın saatlerinde değişikliğe gidildi diye bu haber olmamalı tamam mı. Ben senden de öte İETT'ye kızıyorum. Önceden böyle birşey yoktu. Yani ne haber değeri olur ki bi hattın saatinin değiştirilmesi. Bu sırf iş yapıyoruz gibi görünmek için bence.
Mesela hangi hattı ele alalım atıyorum kafadan 31 hattının 19:20 seferi 19:40 olarak değiştirildi ee bunu neden duyuru olarak paylaşır ki İETT.
Önceden ne sefer artırımlarında böyle birşey vardı nede saat güncellemelerinde.
Yeni hat açıldığında veya güzergah değişikliği olduğunda duyuru yapılırdı. Öbür türlüsü İETT'nin bu yaptığı çöplükten fazlalıktan göz ve beyin yormaktan başka birşey değil.
Daha acısı olanı sizde iyi birşey gibi İETT'nin bu yaptığını normalleştirip paylaşıyorsunuz. Tepki gösterene de toplu linç girişiminde bulunuyorsunuz adeta. Ben anlamıyorum neden bir kez olsun doğrunun yanında durmazsınız da doğru söyleyeni dokuz köyden kovarsınız. Hiç öz eleştiri yapmayın zaten.
İETT'ye diyeceğinize ya kardeşim bu nedir siz bizimle kafa mı buluyorsunuz sefer saati güncellemelerini neden paylaşıyorsunuz ve bunu alışkanlık edindiniz diyeceğinize aksine sizde İETT'nin yaptığını normalleştirip paylaşıyorsunuz.
Güncellemeymiş ne güncellemesi ya bu android uygulaması mı güncelliyorsun İETT onun adı sefer saati hareket saati değişikliğidir neyse işte.
Ben buraya vuralı savunmaya gelmedim doğruyu savunmaya geldim. Yoksa vural da zamanında benmle az tartışmadı. Zamanında ses çıkarmazsanız ses çıkaranlar bir bir gider ve o yılan sizi de sokar. En ufak bi eleştiriye tahammül yok.
Normal hattın girmediği yere depar giriyor. Tanımını bilmiyorsun sanırımNapalım mesela davulla zurnayla kutlama mı yapalım. Bu da yanlış bence depar depar depar ya deparı napalım biz. Normal hat açın yada deparı napalım yani bununda suyu çıktı.
36A gibi aslında depar olması gereken hatlar var.Napalım mesela davulla zurnayla kutlama mı yapalım. Bu da yanlış bence depar depar depar ya deparı napalım biz. Normal hat açın yada deparı napalım yani bununda suyu çıktı.
Hat açmayı çocuk oyuncağı mı sanıyorsun? Depar açarak hattaki bir aracı farklı güzergahtan götürüyorsun. Bu sayede araç eksiğini kapatmış oluyorsunOldu canım sen normal hatları yok et sonra hakaret eder gibi depar aç. Bu hakarettir ya.
Başımızdaki İstanbullu dahi olmadığı halde hatlarımızı şekillendiriyor amaSaçmalıyorsun. Anadolu yakasında yaşayıp avrupa yakası hatlarını şekillendiremezsin bu doğru değil.
Normal hattı depara çevirmek mi. Bu düşünceyi yok sayıyorum kamera şakası falan olmalı.
Bu durumda 16YK kapanır mı ?KM49 Fındıklı Mahallesi - Kozyatağı Metro hattı hizmete başlayacakmış Ukomeden kabul görülmüş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.