Aynen öyle diğer hatlar için var bu iki hatta alternatif yol yok demek ki pasife alıyorlar maç saatine yakınGZ,FB hatlarında çözüm olması için yol olması lazım ama alternatif yol yok
Aynen öyle diğer hatlar için var bu iki hatta alternatif yol yok demek ki pasife alıyorlar maç saatine yakınGZ,FB hatlarında çözüm olması için yol olması lazım ama alternatif yol yok
Aynı durumu geçen aylarda Yayla Mahallesinde gördüm. 50G Göktürk - Taksim tabelalı otobüs sabahın ilk ışıklarında 36V'nin ilk seferi için durağa gidiyordu.Ekli dosyayı görüntüle 83865
Giyimkent, 8 Eylül 2025
Burası toplamda 10 hatta ev sahipliği yapıyor. 11.hat olarak "40" numara dahil edildi.![]()
Beşiktaş maçlarındada aynı durum var. Normalde daha fazla araç olması gerekmez mi maç varkenKlasik Her Fenerbahçe maçında sefer iptali veya güzergah değişikliği oluyor bunun çözümü neden olmuyor acaba![]()
Kesinlikle katılıyorum olmalı ama güvenlik sebebiyle hep stadyum çevresi kapatılıyor maç günleriBeşiktaş maçlarındada aynı durum var. Normalde daha fazla araç olması gerekmez mi maç varken
Papa gidene kadar BN1 resmen depar gibi çalışacakmışBN1 numaralı hattımız, güzergâhın kapanması durumunda Küçükçekmece Marmaray Durağına kadar hizmet verecekti
Yunus Emre deparlı araçla Yayla Mahallesine dönerken , Araba Konağı durağında yanımızdan hızla 38Z kodlu bir Otokar geçti . Yaylaya girdi . Hangi aracın yerine geldi o gün bilemiyorum . ( Gün : Muhtemelen geçen hafta Salı , Çarşamba . Saat : 19:30 civarı )Aynı durumu geçen aylarda Yayla Mahallesinde gördüm. 50G Göktürk - Taksim tabelalı otobüs sabahın ilk ışıklarında 36V'nin ilk seferi için durağa gidiyordu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.