Tema düzenleyici

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

Neden 33M değil nedeeeennnn 🤣 şakası bir yana bunda otokar görmeyi çok özledim Karsan bile gelse sevinirim
33M'de A3028'i gördüm geçip gitti kendi durağına.Ve 33M'nin durağı değişik bir yerde gibi geldi bana Mecidiyeköy'de

10 - Bostancı--İçerenköy otobüsü . Logosunu tam okuyamadım ama BMC galiba

1760642286021.png

Konu sahibi
Hayatımda ilk defa bir otobüse yanlış yönde bindim. 500L'den Cevizlibağ yönünde Topkapı alt geçitte inince yönümü değiştirmeden 89C'ye bindim. İkitelli Garajına doğru gidiyorum sanarken şişhane anonsunu duyunca inip karşıya geçtim

Hayatımda ilk defa bir otobüse yanlış yönde bindim. 500L'den Cevizlibağ yönünde Topkapı alt geçitte inince yönümü değiştirmeden 89C'ye bindim. İkitelli Garajına doğru gidiyorum sanarken şişhane anonsunu duyunca inip karşıya geçtim
Şişhane’ye kadar gittiniz mi

Topkapı alt geçitte indikten sonra Topkapı peronlar nerede kalıyor? Nasıl gidebilirim
Merdivenle yukarı çıkın. Solunda Tramvay, sağında Peronlar var.

Diğer merdivende ise sağında Tramvay ve Peronlar. Solunda Metrobüs var.

ukomeye bir takım kararlar yüklenmiş. Güzergah değişiklliğine de kopyalayabilirsiniz.

133AK'a Konaşlı Toki'ye girecek depar geliyor.

139S kısaltılmadan evvel 72,77 km uzunluğundaymış. Şimdiki hat 57,07 km. Aktarma almaz-verir şeklinde düzenlenmiş

139D kısaltılmadan evvel 64,66 km uzunluğundaymış. Şimdiki hat 53,61 km. Aktarma almaz-verir şeklinde düzenlenmiş

139T'ye @tolga anlatmıştı kırılma noktasının ne olduğunu. Işık Üniversitesine yeni kırılma noktası konmuş. Oldukça cazip fiyatlar hem de, tek biletmiş gibi para alıyor.

76BA 17 km uzunluğundaymış ve 42 sefere sahipmiş. 76 145 146'ya ücretsiz aktarma getirilmiş.

137'ye geçici aktarma verilmiş

Adalar'daki İETT dolmuşları artık karadaki soydaşları gibi durak dışı indirme-bindirme yapabilecek ve normalde aracın girmesi yasak olan yerlere girebilecek. Bu kararı araçların midibüs olması ve yoğun 65 yaş nüfustan ötürü vermişler.

KM49 geliyor.
Güzergah: Yeditepe Universitesi - Fındıklı Mahallesi - Fındıklı Muhtarlık - İçerenköy Mezarlık- Bostancı Sanayi - Kozyatagı Metro
7 km uzunluğunda, besleme, tek biletli, 30 dk sürecekmiş.
16YK'nin kapanmasına vesile olacağını düşünüyorum

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt