Tema düzenleyici

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

B8E5830F-0642-4918-B1CC-79434DFD58F3.jpeg

Bir ÖHO şöförüne yöneltilen soru

K1137--->"EVYAP LİSESİNE GİDER"

Araçta hem Türk bayraklı Atatürk stickeri var hemde ya Allah celle cellehü yazılı sticker var gerçektende çok güzel detay ayrıca ilk defa bir karsanda direksiyon göbeğinde logo gördüm normalde hep boş olur

Birde şoför biraz gergindi
O AVR3 Evyap deparlarında şöförlük yapsaydım bende gergin olurdum

Nasıl dayanıyor öğrenciler solo karsana 80+ kişi binmeyi

Bide onun 80+ yolcusuyla o lanet yokuş var mezarlığa çıkan

O AVR3 Evyap deparlarında şöförlük yapsaydım bende gergin olurdum

Nasıl dayanıyor öğrenciler solo karsana 80+ kişi binmeyi

Bide onun 80+ yolcusuyla o lanet yokuş var mezarlığa çıkan
abi normalde otobüs boş ama gelen geçen bindiği için böyle o yazdığım seferde bir kere sağ aynayı vuruyorduk bir kerede istinye park durağından çıkarken bir bmw yola girmek istedi dip dibe sürdü az daha sola kırsa bizim otobüse vuruyordu herif 2dk bekleyemiyor otobüsü ne acelesi varsa

Beyler aynı şoför aynı araç yine olay vardı abimiz yine gergin bu karsanlarda var bi sorun ama hadi hayırlısı
Kağıthane Garajı şöförleri anlamsız bir şekilde her saniye gergin zaten . Bazıları selam bile almıyor . Çalışma şartları diye düşünüyorum . Allah yardımcıları olsun

abi normalde otobüs boş ama gelen geçen bindiği için böyle o yazdığım seferde bir kere sağ aynayı vuruyorduk bir kerede istinye park durağından çıkarken bir bmw yola girmek istedi dip dibe sürdü az daha sola kırsa bizim otobüse vuruyordu herif 2dk bekleyemiyor otobüsü ne acelesi varsa
geçen yıl sabah 7.20 sularında cendere caddesi durağonda hep taşacak kadar dolu görürdüm

Kağıthane Garajı şöförleri anlamsız bir şekilde her saniye gergin zaten . Bazıları selam bile almıyor . Çalışma şartları diye düşünüyorum . Allah yardımcıları olsun
Nedense Kağıthane garajındakinler bana daha samimi geliyor

Beyler aynı şoför aynı araç yine olay vardı abimiz yine gergin bu karsanlarda var bi sorun ama hadi hayırlısı
Bende öğrenci taşısam gergin olurdum

Nedense Kağıthane garajındakinler bana daha samimi geliyor
genel olarak kağıthanede yaşamak gerginlik getiriyor öho şöförleri (62-63-65G vb bölgelerin) çok daha gergin garaj şöförleri farklı ilçelerde de ikamet edebildiğindendir

41ST Topkapı'nın neresinden kalkıyor? Eskiden surların orada peron vardı sanki hâlâ var mı bilmiyorum ama 41ST'yi denemek istiyorum
sur'un diğer tarafına peron alanı yaptılar oradan kalkıyor,T4 fetihkapi istasyonu ile yanyana hemen

Geri
Üst Alt