anadolu yakasında maltepe/ataşehirin ötesinde sadece otokar veya kurtköy karsanı var iett deHocam bu nedir ya hep otokar hep otokar
anadolu yakasında maltepe/ataşehirin ötesinde sadece otokar veya kurtköy karsanı var iett deHocam bu nedir ya hep otokar hep otokar
ayaktaysan tutunmak şart, onun dışında oldukça konforlularHocam ben hiç
Binmedim yolcu konforu olarak nasıl bu araçlar
Her gün bindiğim hat.76D ile Esenyurt tehlike turu daha zevkli
Yaşadığına göre abartıldığı kadar tehlikeli hat değilmiş demekkiHer gün bindiğim hat.![]()
Kuran kursunun faydaları, otobüste akıcı arapça ile kendisini otobüs ahalisinden gösterebilmişYaşadığına göre abartıldığı kadar tehlikeli hat değilmiş demekki![]()
143 İETT hattı diye biliyorum
Zamanında ÖHO’da çalışmış demekki. 1-2 senedir hatta bulunmadığını yazmış zaten143 İETT hattı diye biliyorum
O AVR3 Evyap deparlarında şöförlük yapsaydım bende gergin olurdumK1137--->"EVYAP LİSESİNE GİDER"
Araçta hem Türk bayraklı Atatürk stickeri var hemde ya Allah celle cellehü yazılı sticker var gerçektende çok güzel detay ayrıca ilk defa bir karsanda direksiyon göbeğinde logo gördüm normalde hep boş olur
Birde şoför biraz gergindi
abi normalde otobüs boş ama gelen geçen bindiği için böyle o yazdığım seferde bir kere sağ aynayı vuruyorduk bir kerede istinye park durağından çıkarken bir bmw yola girmek istedi dip dibe sürdü az daha sola kırsa bizim otobüse vuruyordu herif 2dk bekleyemiyor otobüsü ne acelesi varsaO AVR3 Evyap deparlarında şöförlük yapsaydım bende gergin olurdum
Nasıl dayanıyor öğrenciler solo karsana 80+ kişi binmeyi
Bide onun 80+ yolcusuyla o lanet yokuş var mezarlığa çıkan
Kağıthane Garajı şöförleri anlamsız bir şekilde her saniye gergin zaten . Bazıları selam bile almıyor . Çalışma şartları diye düşünüyorum . Allah yardımcıları olsunK1137--->"EVYAP LİSESİNE GİDER"
Beyler aynı şoför aynı araç yine olay vardı abimiz yine gergin bu karsanlarda var bi sorun ama hadi hayırlısı
geçen yıl sabah 7.20 sularında cendere caddesi durağonda hep taşacak kadar dolu görürdümabi normalde otobüs boş ama gelen geçen bindiği için böyle o yazdığım seferde bir kere sağ aynayı vuruyorduk bir kerede istinye park durağından çıkarken bir bmw yola girmek istedi dip dibe sürdü az daha sola kırsa bizim otobüse vuruyordu herif 2dk bekleyemiyor otobüsü ne acelesi varsa
Nedense Kağıthane garajındakinler bana daha samimi geliyorKağıthane Garajı şöförleri anlamsız bir şekilde her saniye gergin zaten . Bazıları selam bile almıyor . Çalışma şartları diye düşünüyorum . Allah yardımcıları olsun
Bende öğrenci taşısam gergin olurdumK1137--->"EVYAP LİSESİNE GİDER"
Beyler aynı şoför aynı araç yine olay vardı abimiz yine gergin bu karsanlarda var bi sorun ama hadi hayırlısı
Ne güzel ilk açıldığında 55G ilk seferi 22:30’daydı. Neden böyle bir şey yaptılar? Son alibeyköy’e aykırı hat katledildiğinde İETT aktarma merkezlerinin işlevsiz bir konsept olduğunu anlayacakCidden ikisinin de seferleri çok az kalmış
Ekli dosyayı görüntüle 84369
Ekli dosyayı görüntüle 84370
genel olarak kağıthanede yaşamak gerginlik getiriyor öho şöförleri (62-63-65G vb bölgelerin) çok daha gergin garaj şöförleri farklı ilçelerde de ikamet edebildiğindendirNedense Kağıthane garajındakinler bana daha samimi geliyor
sur'un diğer tarafına peron alanı yaptılar oradan kalkıyor,T4 fetihkapi istasyonu ile yanyana hemen41ST Topkapı'nın neresinden kalkıyor? Eskiden surların orada peron vardı sanki hâlâ var mı bilmiyorum ama 41ST'yi denemek istiyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.