Genellikle Mecidiyeköy’den Göktürk gitmek için metro kullanıyorum bu sefer 48 i deneyeceğimmecidiyeköy metrobüsten mesafe var ama belki yeraltından gidiş vs vardır
mecidiyeköy avm direkt trump'ın altı
Genellikle Mecidiyeköy’den Göktürk gitmek için metro kullanıyorum bu sefer 48 i deneyeceğimmecidiyeköy metrobüsten mesafe var ama belki yeraltından gidiş vs vardır
mecidiyeköy avm direkt trump'ın altı
Teşekkür ederim hocamPeronda inip geri yürüyünce orada metrobüs köprüsü var oradan karşıya geçip yürünebilir
76D veya Express hatları ancaAbiler ben ferahevlerde oturuyorum. Bir çift katlı otobüse en kısa yoldan nasıl binerim deneyimlemek istiyorum daha önce hiç binmedim
16D ve 18D ağlıyor76D veya Express hatları anca
Ferahevlerde oturan biri için anadolu yakası hatları mantıksız olur diye yazmadım16D ve 18D ağlıyor
abi benimde en çok anımsadığım hat 16D çift kat diyince aklıma direkt o geliyor16D ve 18D ağlıyor
29D -> Kadıköy beşiktaş vapuruFerahevlerde oturan biri için anadolu yakası hatları mantıksız olur diye yazmadım
76D ile Esenyurt tehlike turu daha zevkli29D -> Kadıköy beşiktaş vapuru
16D kaynarca (asıl tehlike tarafı değil ama), 18D Sultanbeyli’ye gidiyor.76D ile Esenyurt tehlike turu daha zevkli
29D kalkış durağına 400mt evim29D -> Kadıköy beşiktaş vapuru
76D'yi hiç denemedim ama diğerlerini denedimAvrupa'da en iyi çift katlı deneyimi bence 145T,E-57,E-58,E-59
En zevklisi yakalama garantiliAvrupa'da en iyi çift katlı deneyimi bence 145T,E-57,E-58,E-59
76D denenmeli bir hatta benzemiyor76D'yi hiç denemedim ama diğerlerini denedim
hocam şimdi baktımda gayet uygun geldi tavsiye veren herkese teşekkürler76D veya Express hatları anca
Ben 16D’den tercihimi kullanırdım. Üst kattan sahil yoluhocam şimdi baktımda gayet uygun geldi tavsiye veren herkese teşekkürler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.