Bu 85C ye neden sefer konmuyor onu çözemedim ne bekleniyor bu araç sadece öğrenci taşımıyo gittiği bölgede ulaşım 0 metro çok çok uzak oraya
YTÜ’nün açılmasını bekliyorlar muhtemelenBu 85C ye neden sefer konmuyor onu çözemedim ne bekleniyor bu araç sadece öğrenci taşımıyo gittiği bölgede ulaşım 0 metro çok çok uzak oraya
O kadar verimsiz ki kimse bildirmemiş varlığı yokluğu bir130T hattı İETT sitesinde görünmemesine rağmen fiili olarak çalışıyor.
Bence böyle 55Y’den verim alınabilir. İETT özellikle 2.ci’yi yapmaz ama55Y cidden artık çıkmaza girmiş bir hat mı? Kağıthane Metro - E5 - Yenibosna ve GOP-Esenler-Yenibosna diye ikiye bölünse sizce nasıl olur? (araç eklenerek tabiiki)
Bence olur ilk kolu 41ST'den fena yolcu alır diğer kolu da A**b**k** egemenliğine zarar verir ve yolcusu yine iyi olur bence
ikisine de binmedim fakat şu ana kadar hiç km14’e rastlamadımMR61 hakkında ne düşünüyorsun varlığı yok ile var arasında
KM14 de öyle şehir turu yaptırıyor.
Çapa ve Aksaraydan geçen 336 , 97GE , 78, 79GE , 33TE ( her ne kadar olmasa bile ) gibi hatlar var . Ne kadar mantıklı olur tartışılır . Ki Edirnekapıdan önceki kısımdan affedersiniz hayvan gibi yolcu topluyor 336E . En sık Eminönü hatlarından biri ve her duraktan yolcusu var . Boş geçmiyor .336E Edirnekapı'dan gitmek yerine Çapa ve ya Aksaray'dan gitse daha iyi olmaz mı ? Zaten Edirnekapı tarafından bir sürü araç var
Edirnekapı-Fatih'ten T4 Tramvay Caddesine giden ve daha ileriye giden birden fazla hat var.336E'de Çapa ve ya Aksaray'dan gitse Fatih yolcuları diğer hatlara kaydırılabilir.Ama bunu yapamazlar bence 336E'nin oturmuş artık güzergahı.O zaman 36KE gidebilir Çapa-Aksaray'dan.Hatta Aksaray'dan gidebilir.Ve seferleri de arttırılsa daha iyi olurÇapa ve Aksaraydan geçen 336 , 97GE , 78, 79GE , 33TE ( her ne kadar olmasa bile ) gibi hatlar var . Ne kadar mantıklı olur tartışılır . Ki Edirnekapıdan önceki kısımdan affedersiniz hayvan gibi yolcu topluyor 336E . En sık Eminönü hatlarından biri ve her duraktan yolcusu var . Boş geçmiyor .
Yukarıda saydıklarım Aksaraydan geçenler . Çapadan da 92C başta olmak üzere 82 gibi hatlar var .
Heh evet 36KE sadece Karadeniz Mahallesinde yaşayan insanların işine yarıyor . Zaten genelde 336E’nin arkasında takılıyor . Bomboş .Edirnekapı-Fatih'ten T4 Tramvay Caddesine giden ve daha ileriye giden birden fazla hat var.336E'de Çapa ve ya Aksaray'dan gitse Fatih yolcuları diğer hatlara kaydırılabilir.Ama bunu yapamazlar bence 336E'nin oturmuş artık güzergahı.O zaman 36KE gidebilir Çapa-Aksaray'dan.Hatta Aksaray'dan gidebilir.Ve seferleri de arttırılsa daha iyi olur
500T ikiye uzun süredir bölünüktü hatta üçe bölünük (500L, 500T, kısmen 130Ş)Heh evet 36KE sadece Karadeniz Mahallesinde yaşayan insanların işine yarıyor . Zaten genelde 336E’nin arkasında takılıyor . Bomboş .
336E dediğin gibi artık oturmuş . Güzergahını Değiştirmek 500T’nin ikiye bölünmesinden daha büyük etki yaratır![]()
50L son saatlerinde de öğlen de kalabalık oluyor. İlk duraktan binmeme rağmen hiç boş binemedim. (Zor bile oturabiliyorum bazen)beni en çok üzen bu hattın kapanmasıydı. 50L aşşırı kalabalık ve İETT’nin sevdiği TM hatlara çoğu zaman binemiyordum, 50’li hatlara biniyordum Alibeyköy aktarma merkezine gidebilmek için.
Yeşilpınar - Eminönü arası sanırım artık tek otobüsle gidilemiyor aktarma yapmak gerekiyor.Kaldırıldı. 99lardan bir tek 99A kaldı.
76O’ya alternatif de yaratmıyorlar, Birlik Mahallesi’nde sonlanan hatları otogara çekseler de millet aktarma yapmaktan kurtulsa.İETT'nin ellemeye en çok korktuğu hatlardan birisi bence 76O . Mesela uygulama kısmında duyurular bölümünde hat 8 yıldır duyuru almamış . Eğer araştırdığım bilgiler doğru ise duyuru kısmında duyuru almayan en eski hat özelliğini elinde barındıyor . .Zaten gelirisi çok yüksek hatlardan birisi oluyor kendisi . Çalıştığı her iki bölgede de en çok gelir getiren hat . Ayrıca İETT-ÖHO-OAŞ üçlüsünün çalıştığı çok nadir hatlardan birisi kendisi . 42 yıllık geçmişi olan bir hat ( hattın kuruluş günü ile doğum günüm aynı) . Daha ne olsun hocam. O kadar şoförü illallah ettirse de onun yokluğu çok net anlaşılır bence .
146’nın gece seferi mi var.Gece seferi olsa kurtarır ama değil sanırım.
146'nın gece seferlerini arttırsınlar bari.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.