Twitter’a güvenmeyin. İnsan kılıklı yapay zekalar barındırıyorMaduro'ya yapılan Erdoğan'a yapılsa keşke mesajı atan yüzbinlerce kullanıcı var. Yönetime ABD geçsin, yeter ki Erdoğan gitsin diye. Sol tayfa bunu istiyor maalesef
Twitter’a güvenmeyin. İnsan kılıklı yapay zekalar barındırıyorMaduro'ya yapılan Erdoğan'a yapılsa keşke mesajı atan yüzbinlerce kullanıcı var. Yönetime ABD geçsin, yeter ki Erdoğan gitsin diye. Sol tayfa bunu istiyor maalesef
Daha iyi örneğini vereyim. Yunanistanlı birinin Maduro'nun yerine Erdoğanı montajlayıp "çok yakında" Diye paylaşması üzerine sağcısı solcusu herkesi Cumhurbaşkanını savunarak paylaşım yapanı linç ettiler. Özgür Özel de çıktı açıklama yaptı. İç meselelerimiz de fikirlerimiz farklı olabilir fakat dış meselelerde biriz. 3-5 trole takılmayınMaduro'ya yapılan Erdoğan'a yapılsa keşke mesajı atan yüzbinlerce kullanıcı var. Yönetime ABD geçsin, yeter ki Erdoğan gitsin diye. Sol tayfa bunu istiyor maalesef
ABD'nin Türkiye'ye girmesini isteyen 1 kişi bulamazsın
ABD Erdoğan,dan daha beter.Maduro'ya yapılan Erdoğan'a yapılsa keşke mesajı atan yüzbinlerce kullanıcı var. Yönetime ABD geçsin, yeter ki Erdoğan gitsin diye. Sol tayfa bunu istiyor maalesef
Yok yauww konu illa siyaset yapılacak siyasi konu.Arkadaşlar başlıkta siyaset yapılıyor. Biliyorsunuz siyaset yapmak site kuralları gereği yasak.
Binlerce yıllık Fars devleti diye bir şey yok. Bilgileriniz oldukça sakat.O yüzden atmadım bilgi yanlış diye attım.
Binlerce yıllık Fars devletinde çoğunluğu başkaları yaşıyor demissin...
Bir devletin yıkılması güzel bı şey değil iç savaş, büyük göçler olabilir;
ayrıca insanların devletinin yıkılmasını istemek ahlaksızlıktır...
İnsanlar sadece rejim değişsin, demokrasi ile seçelim devlet yöneticilerini istiyo..
ABD güzellemesi yapan arkadaş aşağıdaki yazıyı oku.Komple teorisisi yapmaya gerek yok;
50 yıldır abd'ye yalandan populist raconlar keserek boş ambargolar yiyerek;
halkini fakirliğe iten, zorbalayan, kadinlari kole gibi goren zorba bı rejim var...
Umarım abd vs müdahil olurda ölümler durup kansız bi rejim değişikliği olur![]()
Abd güzellemesi yapmıyorum.ABD güzellemesi yapan arkadaş aşağıdaki yazıyı oku.
ABD'den piyasaları sarsacak duyuru! Son dakika Venezuela petrolü kararı
ABD Enerji Bakanı Chris Wright, Venezuela petrolünü "süresiz" şekilde satacaklarını ve elde edilen gelirlerin ABD hükümetinin kontrolündeki hesaplara yatırılacağını ifade etti.
Rejimin başını indirip kendi adamını koyarak ülkeye çökmüş oluyor zaten. Yaklaşık 60 yıldır aynı plan.Abd güzellemesi yapmıyorum.
Ben abd'yi sevmiyorum. Cahil dolu, balon bı ülke..
Venezuela başlığında abd'ye baya lanet okudum
Abd İran'a ordu, asker vs ile müdahale etsin demiyorum ztn. Ki Trump bunu yapmaz.
Sadece rejimin başını indirebilir
Bahane arıyor işte. Bahane bulma da 1 numaralarUlan sanane Sarı kafa. İsrail, Filistin'de 100 binleri öldürdü, İsrail'e laf ettin mi ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.