Tema düzenleyici

İran'da Rejim karşıtı Ayaklanma

Maduro'ya yapılan Erdoğan'a yapılsa keşke mesajı atan yüzbinlerce kullanıcı var. Yönetime ABD geçsin, yeter ki Erdoğan gitsin diye. Sol tayfa bunu istiyor maalesef
Daha iyi örneğini vereyim. Yunanistanlı birinin Maduro'nun yerine Erdoğanı montajlayıp "çok yakında" Diye paylaşması üzerine sağcısı solcusu herkesi Cumhurbaşkanını savunarak paylaşım yapanı linç ettiler. Özgür Özel de çıktı açıklama yaptı. İç meselelerimiz de fikirlerimiz farklı olabilir fakat dış meselelerde biriz. 3-5 trole takılmayın

Konu sahibi
O yüzden atmadım bilgi yanlış diye attım.

Binlerce yıllık Fars devletinde çoğunluğu başkaları yaşıyor demissin...

Bir devletin yıkılması güzel bı şey değil iç savaş, büyük göçler olabilir;

ayrıca insanların devletinin yıkılmasını istemek ahlaksızlıktır...

İnsanlar sadece rejim değişsin, demokrasi ile seçelim devlet yöneticilerini istiyo..
Binlerce yıllık Fars devleti diye bir şey yok. Bilgileriniz oldukça sakat.
İran 1000 yıllık Türk devletiydi, İngilizler farsları başa getirdi. 100 yıl kadar farslar yönetti ve sonuç ortada. Ülke ahıra döndü. Petrolü, doğalgaz, tarih, kültür, edebiyat ülkesini mahvetti farslar. İran aslında dönecek!

Komple teorisisi yapmaya gerek yok;

50 yıldır abd'ye yalandan populist raconlar keserek boş ambargolar yiyerek;

halkini fakirliğe iten, zorbalayan, kadinlari kole gibi goren zorba bı rejim var...

Umarım abd vs müdahil olurda ölümler durup kansız bi rejim değişikliği olur🙏
ABD güzellemesi yapan arkadaş aşağıdaki yazıyı oku.

ABD'den piyasaları sarsacak duyuru! Son dakika Venezuela petrolü kararı​

ABD Enerji Bakanı Chris Wright, Venezuela petrolünü "süresiz" şekilde satacaklarını ve elde edilen gelirlerin ABD hükümetinin kontrolündeki hesaplara yatırılacağını ifade etti.​

ABD gelsin demokrasi getirsin diyenler var.
Onlarca örneğe rağmen.

ABD Venezuela halkını çok mu seviyordu !!!
Devlet başkanını kaçırıp ülkeye tamamen çöktü.
Halk iyice fakirleşecek ve iç savaş ile yıkılacak.
Özgürlük de gitti.

ABD güzellemesi yapan arkadaş aşağıdaki yazıyı oku.

ABD'den piyasaları sarsacak duyuru! Son dakika Venezuela petrolü kararı​

ABD Enerji Bakanı Chris Wright, Venezuela petrolünü "süresiz" şekilde satacaklarını ve elde edilen gelirlerin ABD hükümetinin kontrolündeki hesaplara yatırılacağını ifade etti.​

Abd güzellemesi yapmıyorum.

Ben abd'yi sevmiyorum. Cahil dolu, balon bı ülke..

Venezuela başlığında abd'ye baya lanet okudum👍

Abd İran'a ordu, asker vs ile müdahale etsin demiyorum ztn. Ki Trump bunu yapmaz.

Sadece rejimin başını indirebilir

Abd güzellemesi yapmıyorum.

Ben abd'yi sevmiyorum. Cahil dolu, balon bı ülke..

Venezuela başlığında abd'ye baya lanet okudum👍

Abd İran'a ordu, asker vs ile müdahale etsin demiyorum ztn. Ki Trump bunu yapmaz.

Sadece rejimin başını indirebilir
Rejimin başını indirip kendi adamını koyarak ülkeye çökmüş oluyor zaten. Yaklaşık 60 yıldır aynı plan.

ABD eylemler ile hedefe ulaştı.
Geçmiş olsun İran.

Bu 4'lü denklemde hep Irak, Suriye, İran ve Türkiye sıralaması yapılırdı.

Kürt Irak öldü.
Faris Suriye öldü.
Freud İran ölüm yükleniyor.
Cerrahpaşalı Türkiye son hedef.

82885.jpg

İRAN'I TEHDİT ETTİ: İNSANLARI ÖLDÜRÜRLERSE ÇOK AĞIR BEDEL ÖDEYECEKLER

İran’daki hayat pahalılığı protestolarına değinen Trump, İran hükümetini tehdit ederek, "Durumları çok kötü. Size şunu söyleyebilirim ki, durumları hiç iyi değil. Eğer insanları öldürmeye başlarlarsa, onlara çok sert bir şekilde karşılık vereceğiz. Bunu yaparlarsa, çok ağır bir bedel ödeyeceklerini biliyorlar ve bu onlara çok net bir şekilde söylendi" dedi.

Geri