ABD bırakır mı ?Türkiye Suriyeyi aldı. İranıda alamazmı?
ABD bırakır mı ?Türkiye Suriyeyi aldı. İranıda alamazmı?
Türkiye Suriye'yi vs almadi kim diyor böyle popülist şeyleri??Türkiye Suriyeyi aldı. İranıda alamazmı?
İran’ı alarak ne yapacağız? Tekstil endüstrimizi mi geliştireceğiz?Türkiye Suriyeyi aldı. İranıda alamazmı?
Açlıktan ölmeyi neden bir ekonomik sınır olarak bakıyorsunuz ki? Halk refah içinde yaşamıyorsa istediğini alamıyorsa sorun vardır. İlla halkın açlıktan ölmesi mi gerekiyor. Açlıktan ölen halk varsa zaten devlet, görevini yapamayan hasta bir devlettir. Açlıktan ölmen için durumun Afrika Ülkeleri kadar fakir ve sömürge altında olmalı. Bu zenginlikte açlıktan ölebiliyorsan zaten ortada bir sorun vardır.Ne kadar aptalca. İran'da ekonomik sorunda kimse açlıktan ölmez. En fazla aç kalırsın. Niye eylemde ölüyüm ????
İran'da yaşayan Türk sayısı hakkında bir fikriniz var mı?Türkiye Suriye'yi vs almadi kim diyor böyle popülist şeyleri??
Ukrayna savaşı yüzünden Rusya askerlerini suriyeden çekince rejim çöktü abd ve Ukrayna sayesinde oldu her şey...
Ki irani nasil alıcaksın??
İranla bi bağlantımiz yokki...
İrani İsrail alır ancak tüm rejim hedeflerini vurup hamaney'i oldururse
Kuzey eyaletinde Türkler yaşıyor ama Türkiye türkleri degil azerbaycan türkleri onlar...İran'da yaşayan Türk sayısı hakkında bir fikriniz var mı?
İran'ın çoğunluğunu Türk ve Kürtler oluşturuyorİran'da yaşayan Türk sayısı hakkında bir fikriniz var mı?
Bide farslarİran'ın çoğunluğunu Türk ve Kürtler oluşturuyor
İran'ın çoğunluğunu Türk ve Kürtler , farslar oluşturuyor
O eyaletler ayaklanabilir rejime karşı.Kuzey eyaletinde Türkler yaşıyor ama Türkiye türkleri degil azerbaycan türkleri onlar...
Bizimle hiçbir bağı yok yani iranın. Rejimi değişikligini ancak abd-israil yapar. Önümüzdeki günler gorecegiz nolucak...
Kürt deyince disslike atarsınız zatenİran'ın çoğunluğunu Türk ve Kürtler oluşturuyor
Abi adam öldü öldü.Açlıktan ölmeyi neden bir ekonomik sınır olarak bakıyorsunuz ki? Halk refah içinde yaşamıyorsa istediğini alamıyorsa sorun vardır. İlla halkın açlıktan ölmesi mi gerekiyor. Açlıktan ölen halk varsa zaten devlet, görevini yapamayan hasta bir devlettir. Açlıktan ölmen için durumun Afrika Ülkeleri kadar fakir ve sömürge altında olmalı. Bu zenginlikte açlıktan ölebiliyorsan zaten ortada bir sorun vardır.
Ayrıca boş yaşayıp boş ölmektense bir amaç uğruna ölmeyi yeğlerim. Tarih amacıyla ölenleri yazar
Seni Filistin davasında İsrail kasabıAçlıktan ölmeyi neden bir ekonomik sınır olarak bakıyorsunuz ki? Halk refah içinde yaşamıyorsa istediğini alamıyorsa sorun vardır. İlla halkın açlıktan ölmesi mi gerekiyor. Açlıktan ölen halk varsa zaten devlet, görevini yapamayan hasta bir devlettir. Açlıktan ölmen için durumun Afrika Ülkeleri kadar fakir ve sömürge altında olmalı. Bu zenginlikte açlıktan ölebiliyorsan zaten ortada bir sorun vardır.
Ayrıca boş yaşayıp boş ölmektense bir amaç uğruna ölmeyi yeğlerim. Tarih amacıyla ölenleri yazar
Kaç kere öldün hocam. Türkiye'de eylemler oldu. Kaçında en öndeydiniz ?Açlıktan ölmeyi neden bir ekonomik sınır olarak bakıyorsunuz ki? Halk refah içinde yaşamıyorsa istediğini alamıyorsa sorun vardır. İlla halkın açlıktan ölmesi mi gerekiyor. Açlıktan ölen halk varsa zaten devlet, görevini yapamayan hasta bir devlettir. Açlıktan ölmen için durumun Afrika Ülkeleri kadar fakir ve sömürge altında olmalı. Bu zenginlikte açlıktan ölebiliyorsan zaten ortada bir sorun vardır.
O yüzden atmadım bilgi yanlış diye attım.Kürt deyince disslike atarsınız zaten
Askerleri düşün. Ülkenin kurtuluşunu göremeyeceklerine rağmen savaştılar. Senin mantığına göre askerler neden ölüyor? Zaten ülkenin kurtulduğunu göremeyecekler. Mesela Atatürk, sağlığı uğruna Hatay meselesi ile uğraştı ama alındığını göremedi. Şimdi boşa mı gitti Atatürk'ün Hatay fikri. Kendisi göremedi ama halkı gördüdünyanın en zengin ülkesi olsa bile göremeyecek.
Kendi ülkemin sorunlarınla ilgilenmeyi yeğlerim. Dünyaya açılırsak Bunun Ukraynası, Rusyası, Filistini, İsraili, Doğu Türkistan'ı her yerde masum insanlar suçsuz yere öldürülüyor.Seni Filistin davasında İsrail kasabı Kaç kere öldün hocam.
Baktım ortalama çoğunluk Farslar ve Azerilermiş.O yüzden atmadım bilgi yanlış diye attım.
Sonra farslar sitede yazdımO yüzden atmadım bilgi yanlış diye attım.
Binlerce yıllık Fars devletinde çoğunluğu başkaları yaşıyor demissin...
Bir devletin yıkılması güzel bı şey değil iç savaş, büyük göçler olabilir;
ayrıca insanların devletinin yıkılmasını istemek ahlaksızlıktır...
İnsanlar sadece rejim değişsin, demokrasi ile seçelim devlet yöneticilerini istiyo..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.